ΑΡΗΣ

Την Παρασκευή τελικά ο Μάσεϊ

Την Παρασκευή τελικά ο Μάσεϊ
μασεϊ

Μια μέρα αργότερα (Παρασκευή) μετατέθηκε τελικά η άφιξη του Αμερικανού Τζερεμάϊα Μάσεϊ στην Θεσσαλονίκη

Ο Μάσεϊ ζήτησε από την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης να έρθει μία μέρα αργότερα στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (31/08) αντί για την Πέμπτη (30/08) όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποια προσωπικά του θέματα και το αίτημα του έγινε αποδεκτό.
Έτσι λοιπόν θα ξεκινήσει το υπέρ ατλαντικό ταξίδι από το Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν αύριο και αναμένεται να φτάσει στην Θεσσαλονίκη μεθαύριο Παρασκευή στις 11:00.

Από εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν σήμερα με την σειρά τους οι Μπρέισι Ράιτ, Γιώργος Καλαϊτζής και Σπύρος Παντελιάδης, ενώ σήμερα το πρόγραμμα για τους παίκτες του Άρη περιλαμβάνει τρέξιμο το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο που βρίσκεται δίπλα στο Καυταντζόγλειο Στάδιο.

Δύο φιλικά με την Μπάμπεργκ
Σε συμφωνία για την διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων κεκλεισμένων των θυρών στο Αλεξάνδρειο ήρθε σήμερα ο Άρης με την Μπάμπεργκ. Η γερμανική ομάδα πρόκειται να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στις 27/09, ενώ η πρώτη φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει στις 28/09 και ώρα 18:30 και η δεύτερη την αμέσως επόμενη μέρα (29/09) στις 12:30.

Άρχισαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες
Από χθες (28/08) άρχισαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες μπάσκετ του Άρη. Οι εγγραφές θα γίνονται τις καθημερινές (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 18:00 έως τις 21:00 στον χώρο όπου βρίσκεται κάτω από την Θύρα 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η πρώτη συνάντηση των Ακαδημιών του Άρη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 07/09/07 και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσω του επίσημου site της ομάδας (www.arisbc.gr) εντός ολίγων ημερών για την ώρα και το μέρος, ενώ οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν μια μέρα αργότερα (08/09).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο των Ακαδημιών του Άρη, Μίλτο Μηλιάτη (6974479937, 2310309192 γραφείο), ή στέλνοντας στο e-mail: [email protected].












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ