ΑΡΗΣ

Την Πέμπτη η απόφαση για Κουλουχέρη

Την Πέμπτη η απόφαση για Κουλουχέρη
INTIME SPORTS

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Ευθύμη Κουλουχέρη κατά της ΠΑΕ Άρης και η απόφαση αναμένεται την Πέμπτη. Τα νέα της προπόνησης.

Μετά την αναβολή της περασμένης Δευτέρας η προσφυγή του Ευθύμη Κουλουχέρη κατά της ΠΑΕ Άρης εκδικάστηκε σήμερα από την στιγμή που δεν βρέθηκε κάποια λύση στις μέρες που προηγήθηκαν.


Ο 30χρονος Καρδιτσιώτης αμυντικός με την προσφυγή που είχε καταθέσει ζητάει το ποσό των 250.000 ευρώ – ως καθαρό ποσό γιατί το μικτό της προσφυγής ανέρχεται στις 305.000 ευρώ – αλλά και την ελευθερία του.

Μετά την σημερινή εκδίκαση της προσφυγής του Κουλουχέρη αυτό που απομένει να φανεί είναι αν πράγματι η απόφαση θα βγει την Πέμπτη και αν μέχρι τότε υπάρχει περίπτωση οι δύο πλευρές να βρούνε σημείο επαφής κάτι που μέχρι σήμερα δεν φαντάζει εφικτό.


Στο αγωνιστικό κομμάτι στην διάρκεια της ημέρας διαπιστώθηκε πως ο Μανόλης Παπαστεριανός που αποχώρησε με ένα σφίξιμο στην γάμπα στα τελευταία λεπτά του χθεσινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό υπέστη τράβηγμα στους προσαγωγούς.


Που σημαίνει ότι θα είναι απών από την αυριανή έναρξη της προετοιμασίας για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής στην Τρίπολη με τον Αστέρα, θα δοκιμάσει να προπονηθεί μεθαύριο Τετάρτη και αν δεν τα καταφέρει τότε ο Ντάρσι Νέτο φαντάζει ως ο επικρατέστερος υποψήφιος για το δεξιό άκρο της άμυνας.


Τέλος σήμερα ο Μίχαλ Πρόμπιερζ αποφάσισε ο Ρίκι Φατί να απουσιάσει από το εντός έδρας παιχνίδι με την Δόξα Δράμας στις 28 Δεκεμβρίου ώστε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής μετά την τέταρτη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε χθες κόντρα στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ