ΑΡΗΣ

Την Πέμπτη ο Μάσεϊ

Την Πέμπτη ο Μάσεϊ
Μάσεϊ

Το μεσημέρι της Πέμπτης αναμένεται να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο Μάσεϊ και θα είναι παρών στη Νάουσα

Ο Μάσεϊ ετοιμάζεται για το υπερατλαντικό ταξίδι, μια και αύριο (29/08) θα αναχωρήσει αεροπορικώς από το Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν και αναμένεται την Πέμπτη (30/08) στις 13:15 να φτάσει στo αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" κάνοντας προηγουμένως ενδιάμεσους σταθμούς στη Νέα Υόρκη και την Αθήνα.
Το γεγονός αυτό ήταν επόμενο να χαροποιήσει ιδιαίτερα τον Γκόρντον Χέρμπερτ, αφού έτσι θα έχει και τον 25χρονο πάουερ φόργουορντ στην διάθεση του, όταν η ομάδα θα αναχωρήσει την προσεχή Δευτέρα (03/09) στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Καλαϊτζής: " Το κάτι παραπάνω"
Από εργομετρικό έλεγχο πέρασαν σήμερα το πρωί οι παίκτες του Άρη πλην τους Γιώργο Καλαϊτζή, Σπύρο Παντελιάδη και Μπρέισι Ράιτ που υποβλήθηκαν σήμερα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αύριο θα κάνουν και τις εργομετρικές.

Εν τω μεταξύ, έπειτα από τέσσερις μέρες προπονήσεων στο βοηθητικό γήπεδο που υπάρχει δίπλα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, οι "κίτρινοι" αφήνουν για λίγο το τρέξιμο, αφού το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο (βάρη και σουτ).

Από την πλευρά του ο Γιώργος Καλαϊτζής στο ξεκίνημα της δεύτερης χρονιάς του στον Άρη δήλωσε: " Είμαστε χαρούμενοι που μπορέσαμε πέρσι να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει και αισιοδοξούμε να κάνουμε κάτι ανάλογο και φέτος".

"Σίγουρα θα διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω, όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουμε για το... καλύτερο δυνατό σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα. Η προετοιμασία ξεκινάει και σε αυτό το κομμάτι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και σίγουρα υπάρχει διάθεση και όρεξη απ' όλοι την ομάδα

".

Όσο για την χρονιά που ακολουθεί ο έμπειρος πλέι μέικερ του Άρη τόνισε: " Θα είναι μία δύσκολη χρονιά αφού οι απαιτήσεις είναι υψηλές και ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό. Περιμένουμε και φέτος την στήριξη του κόσμου μας, είναι κάτι που θέλουμε και μας δίνει δύναμη. Η προσπάθεια θα είναι δύσκολη, αλλά όλοι στην ομάδα έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ