ΚΑΒΑΛΑ

Την Τρίτη η άφιξη του Σίμονς

Την Τρίτη η άφιξη του Σίμονς
σιμονς

Την Τρίτη φτάνει στην Ελλάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καβάλας, ο Αμερικανός Σέντρικ Σίμονς

Ο 24χρονος, που το καλοκαίρι είχε έρθει στην Αθήνα για λογαριασμό του Περιστερίου, αλλά ένας τραυματισμός δεν του το επέτρεψε με αποτέλεσμα πριν ακόμα ξεκινήσει η σεζόν να επιστρέψει στις ΗΠΑ για να παίξει με τους Idaho Stampede (D-League).
Μάλιστα στην πορεία, και αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του, μετακόμισε στην Κίνα για να παίξει για τους Dong Guan New Century Leopards με τελευταίο παιχνίδι του στις 14 Μαρτίου όπου σε 27' συμμετοχής του πέτυχε 25 πόντους.

Πλέον ο Σίμονς με εμπειρία και από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ καλείται να δώσει στην Καβάλα τις λύσεις που ήθελε ο Αλεξανδρής στο κυνήγι της επίτευξης του βασικού στόχου της χρονιάς. Της παραμονής στην Α1.

Κι αν ο Σίμονς αναμένεται αύριο στην Καβάλα και λογικά θα αγωνιστεί στο φιλικό της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena παρελθόν και επίσημα από το δυναμικό της αποτελούν οι Ντε Χουάν Κόλινς και Γκέντριους Γκούστας των οποίων λύθηκαν τα συμβόλαια.

Από εκεί και πέρα μόνο ως έκπληξη δεν θα πρέπει να θεωρηθεί αν η διοίκηση της Καβάλας μέχρι το τέλος της εβδομάδας έρθει σε συμφωνία και με έναν ακόμη παίκτη τη φορά αυτή περιφερειακό.

Τέλος κι όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι; Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας ήταν να τεθούν και πάλι στην διάθεση του «τίγρη» οι τραυματίες της Μεγάλης Εβδομάδας από το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό και πιο συγκεκριμένα οι Παλάσιο, Κυρίτσης και Αγγελόπουλος.








TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ