ΑΡΗΣ

Τηρεί στάση αναμονής για Χαραλαμπίδη

Τηρεί στάση αναμονής για Χαραλαμπίδη
Δαμιανίδης

Μπορεί η ΚΑΕ Πανελλήνιος να ξεκαθάρισε την θέση της πως δεν προτίθεται να λύσει το συμβόλαιο του Κώστα Χαραλαμπίδη παρόλα αυτά στον Άρη δείχνουν να τηρούν στάση αναμονής.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι «Ολυμπιονίκες» είχαν ξεκαθαρίσει προ ημερών στον έμπειρο Έλληνα γκαρντ και τον εκπρόσωπό του πως ο μόνος τρόπος για να λυθεί το συμβόλαιό του θα είναι η καταβολή από πλευράς του του ποσού των 50.000 ευρώ.

Στον Άρη ωστόσο και παρά το πέρας των ημερών δεν δείχνουν να το βάζουν κάτω δείχνοντας διατεθειμένοι να κάνουν για λίγες ακόμη μέρες υπομονής χωρίς να βιάζονται δίνοντας παράταση στο σίριαλ Χαραλαμπίδη.

Όπως και να έχει φαίνεται να έχει δημιουργηθεί ένα ρέμπους για δυνατούς λύτες για το ποιοι θα είναι οι δύο επιπλέον γκαρντ που θα έχει τελικά στην διάθεσή του ο Σαρόν Ντρούκερ στο ρόστερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κάτι που προανήγγειλε εξάλλου ο ίδιος στην χθεσινή του ραδιοφωνική συνέντευξη στον ΑΡΗΣ FM 92,8 χωρίς να υπολογίζεται σε αυτούς ο Φάνης Κουμπούρας η απόκτηση του οποίου θεωρείται δεδομένη με το που θα λύσει το συμβόλαιό του με το Μαρούσι. Μία εξέλιξη που είναι πολύ πιθανό να λάβει χώρα ακόμη και στην διάρκεια της εβδομάδας.

Από εκεί και πέρα το όνομα του Αμερικανού με το ιρλανδικό διαβατήριο Ντόνι Μακ Γκραθ που στα δύο τελευταία ελληνικά πρωταθλήματα αγωνίστηκε με τις φανέλες του Αιγάλεω και της ΑΕΚ αντίστοιχα είναι πάντα στα υπόψη ενώ δύσκολα να προχωρήσει το θέμα του Μανόλη Παπαμακάριου.

Το φλερτ εξάλλου στο πρόσωπο του διεθνή πλέι μέικερ που παραμένει ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον Πανελλήνιο είναι περισσότερο φιλολογικό από την ΚΑΕ Άρης στο πρόσωπό του ενώ δεν τίθεται θέμα του Αμερικανού Καρλ Τόμας που δεν είναι κάτοχος πολωνικού διαβατηρίου. Σενάριο με την περίπτωσή του άλλοτε παίκτη του Αμαρουσίου θα μπορούσε όπως γίνεται κατανοητό να ισχύει μόνο σε ενδεχόμενο αντικατάστασης του Πιέρ Πιρς που όμως δεν τίθεται.

Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι; Το σημερινό πρόγραμμα του Ντρούκερ περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο με το ραντεβού να δόθηκε και πάλι για αύριο στο κλειστό του Πανοράματος για το δυνατό φιλικό με τον Ολυμπιακό που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει ώρα 13:00.

Εν τω μεταξύ μετά το πέρας της εκδήλωσης των εγκαινίων του περιπτέρου του ΟΠΑΠ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, οι κ.κ. Δαμιανίδης, Γρανούζης, Αθανασιάδης και Ζαμπέτας παρέλαβαν τον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού, Χρήστο Αηδόνη και επισκέφτηκαν το περίπτερο του Ενιαίου Άρη.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν όλα τα θέματα του Άρη δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους στο δύσκολο ξεκίνημα του κ. Αηδόνη στα νέα του καθήκοντα. Τέλος του εξέφρασαν την διάθεσή τους προς επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει κατά την διάρκεια της θητείας του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ