NBA

Το αινιγματικό post του Βίκτορ Ολαντίπο: "Καλούμαι να ακολουθήσω έναν διαφορετικό δρόμο, σύντομα θα δείτε γιατί"

Ο Βίκτορ Ολαντίπο
Ο Βίκτορ Ολαντίπο © 2023 NICK WASS/AP IMAGES

Ο Βίκτορ Ολαντίπο έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στα social media, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως καλείται να ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο.

Ο Βίκτορ Ολαντίπο, ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου την περασμένη αγωνιστική περίοδο στο NBA, προχώρησε σε μία αινιγματική ανάρτηση στα social media.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχασε ολόκληρη την περασμένη αγωνιστική περίοδο, λόγω τραυματισμού (ρήξη επιγονατιδικού τένοντα) και έκανε post στα social media, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων πως καλείται να ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο και πώς σύντομα θα δούμε γιατί.

Ο Ολαντίπο κατά τη διάρκεια της μπασκετικής του σταδιοδρομίας έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Ορλάντο Μάτζικ, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Ιντιάνα Πέισερς, Χιούστον Ρόκετς και Μαϊάμι Χιτ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ολαντίπο:

"Καλημέρα, απλά θέλω να ξέρετε όλο ότι τώρα είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος στη ζωή μου και δεν μπορώ να μοιραστώ τον χρόνο και την ενέργειά μου πια. Θέλω να τους κάνω όλους χαρούμενους και να είμαι εκεί για όλους, ειδικά εκείνους που νοιάζομαι, αλλά τώρα καλούμαι να ακολουθήσω έναν διαφορετικό δρόμο. Ελπίζω όλοι να το σεβαστείτε και να το καταλάβετε. Σύντομα θα δείτε γιατί. Να έχετε ειρήνη".

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ