ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Το αντίο του Μίτσιτς στην Εφές: "Δεν έχω λόγια για να εκφράσω πόσο αγάπησα κάθε στιγμή"

4  " " /   /    -   (  / EUROKINISSI)
4 " " / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με πολύ όμορφα λόγια αποχαιρέτησε την Αναντολού Εφές ο Βασίλιε Μίτσιτς, κλείνοντας ένα κεφάλαιο πέντε ετών και όντας έτοιμος να μετακομίσει πια στο NBA για λογαριασμό των Θάντερ.

Τα τελευταία καλοκαίρια ο Βασίλιε Μίτσιτς διαπραγματευόταν με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, που έχουν τα δικαιώματά του στο NBA, αλλά δεν έβρισκε τη χρυσή τομή. Λίγο μετά την έναρξη της Free Agency του 2023 ο Σέρβος γκαρντ τα βρήκε σε όλα με το κλαμπ, αποδεχόμενος μια πρόταση 23.5 εκατομμυρίων δολαρίων και τριών ετών.

Κάπως έτσι ο Μίτσιτς ετοιμάζεται να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Πριν αναχωρήσει έπρεπε όμως να αποχαιρετήσει την Εφές, την ομάδα με την οποία κατέκτησε δύο τίτλους στην EuroLeague.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Μετά από πέντε υπέροχα χρόνια στην Αναντολού Εφές, η ώρα του αποχωρισμού έφτασε. Δεν έχω λόγια για να εκφράσω πόσο πολύ αγάπησα κάθε στιγμή σε αυτό το κλαμπ και πόσο ευγνώμων είμαι που υπήρξα μέλος της Εφές.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ομάδας, τους προπονητές, το ιατρικό επιτελείο, όλους μου τους συμπαίκτες και φυσικά τους οπαδούς που με βοήθησαν να φτάσω τους προσωπικούς μου στόχους και την ομαδική επιτυχία, αλλά και να κάνω πραγματικότητα τα όνειρά μου. Από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ και σας αγαπώ. Για πάντα παιδί της Αναντολού Εφές", έγραψε αναλυτικά σε ανάρτησή του στο Instagram.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ