ΠΑΟΚ

Το αντίο του Ουέσον

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ουέσον ;&#

Μαζί με τον αντικαταστάτη του Μπρίτον Γιόνσεν ταξίδεψε προς την Ελλάδα ο Κέιζελ Ουέσον

Ο Αμερικανός φόργουορντ αφού πέρασε τις μέρες των Χριστουγέννων με την οικογένειά του στις Η.Π.Α. επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη για να λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.
Ο Ουέσον μίλησε στον EXTRA Sport 103FM και στην εκπομπή Fast Break για την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη, το γιατί έφυγε χωρίς να ενημερώσει κανέναν ανήμερα του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, το επεισόδιο που είχε με τον Δημήτρη Μαρμαρινό, τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Δημήτρη Δρόσο, τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους τους αλλά και για την επόμενη δική του μπασκετική μέρα.

" Πράγματι πέρασα ωραία τις ημέρες των Χριστουγέννων βρισκόμενος μαζί με την οικογένειά μου και πλέον είμαι έτοιμος να παίξω και πάλι μπάσκετ", ήταν τα πρώτα λόγια του Ουέσον που στην συμπληρωματική ερώτηση αν είναι έτοιμος να παίξει μπάσκετ στον ΠΑΟΚ είπε ότι: " Αυτό δεν γίνεται γιατί γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ πήρε άλλον παίκτη στην θέση μου τον Μπρίτον Γιόνσεν".

Η μοίρα μάλιστα τα έφερε έτσι όπως αποκάλυψε ο Ουέσον να ταξιδέψει μαζί με τον Γιόνσεν από την Νέα Υόρκη μέχρι την Θεσσαλονίκη κι όπως τόνισε: " Στο αεροπλάνο του είπα για να γνωρίζει ότι η Θεσσαλονίκη είναι πιο μικρή από την Αθήνα αλλά και ότι ο ΠΑΟΚ έχει φανατικούς φιλάθλους".

Σε ερώτηση για τον ίδιο και το αν γνώριζε βρισκόμενος στις Η.Π.Α. για την απόφαση του Γιώργου Καλαφατάκη να προχωρήσει στην αντικατάστασή του απάντησε: " Είχα ενημερωθεί από e-mail που είχα λάβει αλλά και από δημοσιογράφους για την εξέλιξη αυτή οπότε δεν ξαφνιάστηκα βλέποντας τον Γιόνσεν στο ίδιο αεροπλάνο με μένα".

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την απόφασή του να φύγει χωρίς να ενημερώσει κανέναν από την Θεσσαλονίκη για τις ΗΠΑ ο Ουέσον τόνισε ότι: " Δεν έγινε καλή συνεννόηση. Άνθρωποι στον ΠΑΟΚ γνώριζαν ότι θα έφευγα για τις ΗΠΑ. και το πότε θα γυρνούσα απλά έγινε δύο μέρες νωρίτερα γιατί δεν θα έπαιζα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό".

Όσο για τον ίδιο είπε πως: " Είμαι επαγγελματίας και ποτέ δεν έχω αφήσει ομάδα μου στην μέση της χρονιάς και ούτε θα το έκανα. Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να τον βοηθούσα από την πλευρά μου να πετύχαινε τους στόχους του και αν η λύση του συμβολαίου μου θα είναι προς όφελος της ομάδας εμένα θα με ικανοποιήσει".

Ενώ για την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη είπε πως: " Ήρθα για να λύσω το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ κι εύχομαι στην συνέχεια να μην χρειαστεί πολύς χρόνος για την επόμενη ομάδα που θα αγωνίζομαι. Με την επιστροφή μου όμως θα αποχαιρετήσω και τους αδερφούς μου. Τους συμπαίκτες μου", ενώ για το με ποιον είχε την καλύτερη σχέση είπε: " Με τον Κυρίτση, τον Μουλαομέροβιτς, τον Βασιλειάδη, τον Μαρμαρινό με όλους".

Με αφορμή την αναφορά του στον Μαρμαρινό κι όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το επεισόδιο που είχαν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ουέσον είπε ότι: " Δόθηκε μεγαλύτερη έκταση από ότι έπρεπε. Είχαμε απλώς μία διαφωνία. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Δημήτρη. Αυτά εξάλλου συμβαίνουν στις προπονήσεις".

Για το πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρη Δρόσο και για το αν είναι ενήμερος για την κατάσταση της υγείας του είπε: " Ναι το γνωρίζω και του εύχομαι σύντομα να γίνει καλά γιατί είναι νέος, δυνατός σαν χαρακτήρας και πάνω από όλα φίλος".

Σε ερώτηση γιατί δεν αγωνίστηκε τελικά ως "Βούλγαρος" με το διαβατήριο που έχει στην κατοχή του αλλά σαν Αμερικανός ο Ουέσον δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και τόνισε ότι: " Εγώ ήρθα στον ΠΑΟΚ για να παίξω ως κοινοτικός αλλά τελικά προτιμήθηκε να παίξω σαν Αμερικανός αντικαθιστώντας τον Άκινς", για να προσθέσει: " Εγώ ήρθα στον ΠΑΟΚ για να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του και έπαιξα όσο πιο δυνατά μπορούσα σε κάθε παιχνίδι για να ικανοποιήσω και τους φιλάθλους του. Δεν σου κρύβω ότι είμαι απογοητευμένος που δεν θα τελειώσω την φετινή χρονιά στον ΠΑΟΚ γιατί διαθέταμε ένα καλό γκρουπ παικτών και είμαι σίγουρος ότι στον Β΄ γύρο θα βρίσκαμε την χημεία μας και θα πετυχαίναμε τους στόχους μας. Πλέον από την πλευρά μου εύχομαι στον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του".

Τέλος για την ευχή του στον Άγιο Βασίλη ήταν: " Στο 2009 να βρω σύντομα ομάδα και όλοι θα δουν ότι θα παίξω πολύ καλά όπως θα έπαιζα και αν έμενα στον ΠΑΟΚ".




















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ