ΠΑΟΚ

Το αντίο του Πιλαφίδη

Το αντίο του Πιλαφίδη
Πιλαφίδης

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά και τους συνεργάτες του στην ομάδα αποχαιρέτησε το πρωί ο Κώστας Πιλαφίδης

Ο πρώην – πλέον - προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε πρώτα με τον διάδοχό του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Αλεξανδρή, τον οποίο και ενημέρωσε για την ομάδα και στη συνέχεια μίλησε στους παίκτες, τους οποίους και αποχαιρέτησε.
Ο Κώστας Πιλαφίδης ολοκληρώνοντας τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ έκανε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, www.paokbc.gr, την εξής δήλωση: " Θεωρώ τιμή μου το γεγονός ότι συνεργάστηκα με τον ΠΑΟΚ. Στη διάρκεια αυτής της συνεργασίας, κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε την ομάδα ψηλά και σε μεγάλο βαθμό η προσπάθεια αυτή ήταν επιτυχημένη. Φτάσαμε σε ένα σημείο όμως, όπου όπως δήλωσα και μετά το τέλος του αγώνα με την Ολύμπια Λάρισας, η ομάδα χρειαζόταν μία αλλαγή".

" Αποφάσισα λοιπόν να αποχωρήσω, θεωρώντας ότι αυτή είναι η μοναδική αλλαγή που θα μπορούσε να γίνει αυτή τη χρονική και με την ελπίδα, αλλά και την ευχή ο ΠΑΟΚ να πάει ακόμη καλύτερα και να πετύχει τους στόχους του. Εύχομαι καλή επιτυχία και στον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου στον ΠΑΟΚ, αλλά και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους ΠΑΟΚτσήδες, που στάθηκαν δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας όλο αυτό το διάστημα".

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ από την μεριά της ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά τον Κώστα Πιλαφίδη για την συνεργασία του με την ομάδα και τις προσπάθειες που κατέβαλε στο διάστημα που ήταν πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ