ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το αντίο του Ρούντι Φερνάντεθ μέσω twitter με ένα συγκινητικό VIDEO και το "εδώ θα είναι πάντα σπίτι σου" της Ρεάλ

Το αντίο του Ρούντι Φερνάντεθ μέσω twitter με ένα συγκινητικό VIDEO και το "εδώ θα είναι πάντα σπίτι σου" της Ρεάλ
FIBA.BASKETBALL

Ο Ρούντι Φερνάντεθ έριξε τίτλους τέλους και επισήμως στην καριέρα του με ένα post στο twitter, το οποίο συνόδευσε με ένα ιδιαίτερο VIDEO, με την Ρεάλ να τον αποχαιρετά με μία όμορφη ανακοίνωση, λέγοντας ότι πάντα θα είναι το σπίτι του εκεί.

Αυλαία και επισήμως έριξε στην καριέρα του ο Ρούντι Φερνάντεθ, τέσσερις μήνες μετά την γνωστοποίηση των προθέσεών του και δύο εβδομάδες μετά το τελευταίο του παιχνίδι με την εθνική Ισπανίας.

Ο 39χρονος Ισπανός είπε "αντίο" στα παρκέ με ένα όμορφο μήνυμα μέσω Twitter στο οποίο συμπεριέλαβε κι ένα VIDEO με αναμνήσεις κυρίως από την αθλητική του καριέρα, αλλά και με στιγμές από τα παιδικά του χρόνια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης από την μεριά της ευχαρίστησε τον Φερνάντεθ για τις υπηρεσίες που προσέφερε στη Βασίλισσα για 13 χρόνια, αρχικά με μία επίσημη ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η οποία καταλήγει με τη φράση "Η Ρεάλ είναι και θα είναι πάντα το σπίτι του και εύχεται σε αυτόν και την οικογένειά του ό,τι καλύτερο στο νέο στάδιο της ζωής του". Με τη φανέλα της Ρεάλ ο Ισπανός άσος μέτρησε 754 συμμετοχές και κατέκτησε 26 τίτλους, μεταξύ των οποίων και 3 EuroLeague.

Την ανακοίνωση ακολούθησε λίγο αργότερα και tweet της Βασίλισσας με φωτογραφίες του Ρούντι και την φράση "Ευχαριστούμε".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ