ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το απίστευτο πέρα-δόθε του Σπάρταλη σε Ρόδο και Αθήνα για το Stoiximan Super Cup με τον Ολυμπιακό και το ματς Κυπέλλου με τον Παπάγο

Το απίστευτο πέρα-δόθε του Σπάρταλη σε Ρόδο και Αθήνα για το Stoiximan Super Cup με τον Ολυμπιακό και το ματς Κυπέλλου με τον Παπάγο
INTIME SPORTS/ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Αθήνα, Ρόδος, Αθήνα, Ρόδος και ξανά Αθήνα. Αυτό ήταν το δρομολόγιο που ακολούθησε ο 18χρονος Στέφανος Σπάρταλης για να δώσει το παρών με την αποστολή του Ολυμπιακού στο Stoiximan Super Cup, αλλά και για να αγωνιστεί με τον Παπάγο στο ματς κόντρα στο Ψυχικό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Στέφανος Σπάρταλης προβιβάστηκε φέτος σε σταθερό μέλος του αντρικού τμήματος του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα απέκτησε διπλό δελτίο, για να μπορεί να αγωνίζεται με τον Παπάγο στην Elite League. Αυτό το καθεστώς σίγουρα τον βοηθάει να αποκομίζει πολύτιμες εμπειρίες στις προπονήσεις των ερυθρολεύκων υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά και να βρίσκει αγωνιστικά λεπτά σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Το τριήμερο (27-29/9) που μας πέρασε ο 18χρονος σέντερ χρειάστηκε να κάνει διπλοβάρδιες. Τι εννοούμε με αυτό; Το πρωί της Παρασκευής ο Σπάρταλης ταξίδεψε μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού για τη Ρόδο, όπου διεξήχθη το Stoiximan Super Cup. Με δεδομένο ότι δεν θα βρισκόταν στη δωδεκάδα των Πειραιωτών για τον ημιτελικό με το Περιστέρι, ο Παπάγος του έβγαλε αεροπορικά εισιτήρια για να γυρίσει στην Αθήνα το Σάββατο και να ενισχύσει την προσπάθεια του συνόλου του Φώτη Καρακώστα στο ματς του Κυπέλλου κόντρα στο Ψυχικό.

Ο Σπάρταλης ταξιδεύοντας με τον Ολυμπιακό στη Ρόδο για το Stoiximan Super Cup
Ο Σπάρταλης ταξιδεύοντας με τον Ολυμπιακό στη Ρόδο για το Stoiximan Super Cup EUROKINISSI SPORTS/LATO KLODIAN

Ο Σπάρταλης έπαιξε για 13'19", προσφέροντας 6 πόντους (1/5 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 4/5 βολές), 6 ριμπάουντ και 1 μπλοκ και βοηθώντας τον Παπάγο να πάρει τη νίκη με 75-66, αλλά και το εισιτήριο για το Final Four του UNICEF Trophy. Ακολούθως, ο 18χρονος ξαναμπήκε στο αεροπλάνο και επέστρεψε στη Ρόδο, για να βρεθεί δίπλα στους συμπαίκτες του στον τελικό του Stoiximan Super Cup κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, ενώ τα ξημερώματα της Δευτέρας (30/9) πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την πρωτεύουσα, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ