NBA

Το απίστευτο σουτ του Φίσερ (video)

Το απίστευτο σουτ του Φίσερ (video)
φίσερ

Παρακολούθηστε τον Ντέρεκ Φίσερ των Λέικερς σε ένα σουτ από τον 10 μέτρων όροφο ενός κτηρίου (vid)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δέχθηκε κάρφωμα από τον "πιτσιρικά" Τζόρνταν Κρόφορντ κατά τη διάρκεια ενός καμπ, η NIKE απέκρυψε το βίντεο, αλλά αυτό τελικά βγήκε στη δημοσιότητα μέσα από τη βιντεοσκόπηση που έκαναν κάποιοι φίλαθλοι με το κινητό τους τηλέφωνο.
Τώρα, ένα νέο βίντεο κυκλοφορεί στο YouTube με πρωταγωνιστή τον Ντέρεκ Φίσερ, ο οποίος φέτος αναδείχθηκε πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Λος Άντζελες Λέικερς και διαδράματισε πρωταγωνιστικό ρόλο στους τελικούς με τους Ορλάντο Μάτζικ.

Ο πλέι μέικερ των Λέικερς βρέθηκε σε ένα κτήριο του Λος Άντζελες και συγκεκριμένα στον 10 μέτρων όροφό του, για να προμοτάρει ένα τουρνουά 3on3 που θα διεξαγόταν στην περιοχή. Με ποιο τρόπο θα προωθούσε το συγκεκριμένο event; Με ένα σουτ από τον όροφο όπου βρισκόταν!

Ο Φίσερ, ο οποίος στο βίντεο δεν μπορείς να τον ξεχωρίσεις αφού η λήψη γίνεται από μακριά, στάθηκε απέναντι από μια μπασκέτα και εκτέλεσε. Ευστόχησε, τι άλλο θα έκανε;

Δείτε επίσης και τις δηλώσεις του ηθοποιού Ντέιβιντ Αρκέτ (πρώην άντρα της Κόρτνεϊ Κοξ από τα "Φιλαράκια"), ο οποίος είναι φανατικός οπαδός του μπάσκετ και βρέθηκε μάρτυρας στο σουτ του Φίσερ.

Δείτε το απίστευτο σουτ του Φίσερ












TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ