EUROLEAGUE

Το χέρι του... Τεό

Το χέρι του... Τεό
Παπαλουκάς

Έστω και στο τέλος η ΤΣΣΚΑ κυριάρχησε της Μάλαγα (62-50) και πάει... τελικό

Ο αγώνας
Ο αέρας της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, δεν βοήθησε την ΤΣΣΚΑ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, αφού η νευρικότητα ήταν έκδηλη στις προσπάθειες των παικτών. Απέναντι στη ζώνη της Μάλαγα, οι παίκτες του Μεσίνα, έβρισκαν μεν το ξεμαρκάριστο σουτ, αλλά δεν ευστοχούσαν, κάτι που συνέβαινε και στην απέναντι άκρη του παρκέ. Είναι χαρακτηριστικό, ότι το πρώτο καλάθι μπήκε στο τρίτο λεπτό του ματς, με τον Σμόντις να σημειώνει τρίποντο και τον Χιμένεθ, να απαντάει άμεσα.

Τεό, ο ρυθμιστής
Ελέγχοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού, μέχρι το πεντάλεπτο, η Ουνικάχα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, με 6-10, κάτι που άλλαξε-ως συνήθως- με την είσοδο του Θοδωρή Παπαλουκά. Οργανώνοντας άριστα το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ, ο Τεό, οδήγησε σε ένα σερί 4-0, το οποίο έκανε το 10-10. Αν και οι "πράσινοι", παρέμειναν κοντά και πέρασαν για ακόμα μία φορά μπροστά (14-15), ένα λεπτό πριν το τέλος της περιόδου, ένα δίποντο του Χόλντεν (μετά από εκπληκτική ασίστ του Θοδωρή) κι ένα εντυπωσιακό κάρφωμα του Χόλντεν, διαμόρφωσαν το 18-15 υπέρ της "αρκούδας".

Το φαρμακερό δεύτερο πεντάλεπτο
Με την είσοδο των ομάδων στο παρκέ, για τη δεύτερη περίοδο, ο Ροντρίγκεθ, ισοφάρισε με τρίποντο, αλλά ο Παπαλουκάς, έδωσε και πάλι το προβάδισμα. Η νευρικότητα της ΤΣΣΚΑ, όμως, δεν είχε εξαλειφθεί και παρότι πήρε διαφορά 4 (24-20), δεν κατάφερε να ξεφύγει και ισοφαρίστηκε, σε 24-24. Η στιγμή που άλλαξε τα πάντα στο δεύτερο δεκάλεπτο, ήταν η τεχνική ποινή που δέχθηκε ο ηγέτης των Ισπανών, Πέπε Σάντσεθ.

Με τον Λάνγκτον, να ευστοχεί και στις δύο βολές και τον Σκαριόλο, να αποσύρει τον Αργεντίνο, για να ηρεμήσει (μετά και από μία κακή επιλογή του στην επίθεση), άρχισε να φαίνεται η ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ. Με τρίποντο, ο Παπαλουκάς, ανέβασε τη διαφορά για πρώτη φορά στους 6 (30-24), ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου. Οι κακές επιλογές της Ουνικάχα, με πρώτο στα λάθη των Τούσεκ, οδήγησαν στη διεύρυνση του ρωσικού προβαδίσματος, στους 9 με εντυπωσιακό κάρφωμα από τον Άντερσεν, κλείνοντας το πρώτο μέρος, με σκορ 33-24.

The come back

Πιο αποφασισμένοι από ποτέ μπήκαν στο τρίτο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Σκαριόλο και κάνοντας εκπληκτικό ξεκίνημα, μείωσαν στον πόντο (35-34), με σερί 2-10, το οποίο οδήγησε ο Καμπέθας. Αν και η ΤΣΣΚΑ, βρήκε λύσεις, στα πρόσωπα των Παπαλουκά και Σμόντις, παίρνοντας προβάδισμα, 5 πόντων (39-34), ήρθε εκ νέους η απάντηση από τους Ισπανούς. Ο Μπράουν πήρε τ' όπλο του και με 5 σερί πόντους, έκανε το 41-39 (μεσολάβησε ένα καλάθι του Άντερσεν), για να σημειώσει καλάθι και φάουλ ο Καμπέθας (στον αιφνδιασμό μετά από λάθος του Παπαλουκά) στον αιφνιδιασμό , για να περάσει μπροστά η Μάλαγα, τρία λεπτά πριν το τέλος της περιόδου (41-42 χάρη στη βολή του Σάντσεθ, αφού ο Καμπέθας τραυματίστηκε). Ο Σμόντις έδωσε λύση στην επίθεση με τρίποντο και το καλάθι του Ροντρίγκεθ στην εκπνοή, μετά από εκπληκτική επίθεση 4 δευτερολέπτων που σχεδίασε ο Σκαριόλο (3 πάσες-λέι απ), διαμόρφωσε το 44-44.

Μπλακ άουτ και ο Τεό στον τελικό

Για δύο ακόμα λεπτά κράτησε το ντέρμπι στον πρώτο ημιτελικό. Ο Τούσεκ έκανε την μοναδική καλή ενέργειά του στο παιχνίδι, σημειώνοντας τρίποντο και δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του, αλλά από εκεί και πέρα, η Ουνικάχα, σαν να... έκλεισε τον διακόπτη. Ξεχνώντας το καλό ξεκίνημά της στο δεκάλεπτο, με την αποτελεσματική ζώνη και την ψυχραιμία στην επίθεση, η Μάλαγα, δέχθηκε σερί 14-0, κολλώντας για 7 λεπτά στους 47 πόντους.

Έξι λεπτά πριν το τέλος, ο Λάνγκτον, πάλεψε με όλη την άμυνα, άρπαξε το επιθετικό ριμπάουντ, σημείωσε καλάθι και φάουλ και έδωσε προβάδισμα με 51-47 στην ΤΣΣΚΑ, γεγονός που αποδείχθηκε πολύ σημαντικό στη συνέχεια. Ενώ η αστοχία στην επίθεση συνεχιζόταν για την ομάδα του Σκαριόλο, ο Άντερσεν και ο Λάνγκτον έκαναν το 56-47 για τους Πρωταθλητές, ο Παπαλουκάς κάρφωσε στον αιφνιδιασμό για το 58-47 και το 14-0 ολοκληρώθηκε με τον Άντερσεν (60-47). Ο Μπράουν ευστόχησε σε τρίποντο δευτερόλεπτα πριν το τέλος, "ξεκολλώντας" αργοπορημένα την ομάδα του και ο Πασούτιν, "έγραψε" το τελικό 62-50, που έδωσε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Θοδωρή Παπαλουκά, την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της στον τελικό της Κυριακής.

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 33-24, 44-44, 62-50

Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Μεσίνα): Παπαλουκάς 11 (1), Κουρμπάνοφ, Σμόντις 8 (2), Χόλντεν 7 (0/5ρ.), Πασούτιν 2, Άντερσεν 12, Ζεβροσένκο 7, Τόρρες, Πονκράσοφ, Λάνγκντον 13 (1), Βαν ντεν Σπίγκελ 2.

Ουνικάχα Μάλαγα (Σκαριόλο): Σάντσεθ 1, Ροντρίγκεθ 7 (1), Βελς 2, Καμπέθας 13 (3/4τρ.), Πιετρούς 2, Ντε Μιγκέλ 4, Τούσεκ 3 (1), Χιμένεθ 6 (2), Φέσον 4, Μπράουν 8 (2).

*Ο Κώστας Βασιλειάδης, δεν χρησιμοποίηθηκε λεπτό, από τον Σέρτζο Σκαριόλο.

Παπαλουκάς: "Όποιος διαλέγει αντίπαλο, τιμωρείται"

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς μετά το τέλος του αγώνα προσπάθησε να καλύψει τις ανάγκες όλων των δημοσιογράφων που βρέθηκαν στη μικτή ζώνη. Μάλιστα, ο Έλληνας παίκτης έπρεπε να πάει και για ντόπινγκ κοντρόλ και οι άνθρωποι της Ευρωλίγκας τού ζητούσαν να κάνει όσο πιο γρήγορα μπορεί, αλλά εκείνος απαντούσε: " πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, όπως όλοι μας"΄.

Όσον αφορά το παιχνίδι, τόνισε: "Ήταν όπως ακριβώς το περιμέναμε. Η Μάλαγα ήρθε εδώ χωρίς να έχει κάτι να χάσει και μας δημιούργησε προβλήματα. Βέβαια, το να δέχεσαι 50 πόντους σε έναν ημιτελικό Φάιναλ Φορ είναι από μόνο του μια επιτυχία. Από τον άλλο ημιτελικό δεν θέλω να διαλέξω αντίπαλο, γιατί δεν είμαι μέντιουμ κα κυρίως όποιος προσπαθεί να διαλέξει στο τέλος τιμωρείται. Εμείς, αυτό που θέλουμε στα σίγουρα είναι το τρόπαιο".

"Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και έχουμε έρθει για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Σε τόσο υψηλό επίπεδο κανείς δεν θέλει να χάνει. Και ο... αδερφός μου να ήταν αντίπαλος, πάλι να νικήσω θα ήθελα. Αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι όλο αυτό πάνω από όλα είναι μια γιορτή. Εμείς νικήσαμε τον πρώτο τελικό και τώρα πάμε για τον επόμενο. Χαίρομαι που είμαι στην Ελλάδα και το Φάιναλ Φορ. Πάντα ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία και ήθελα να είμαι και στον τελικό. Τα κατάφερα, αλλά τώρα πρεπει να ηρεμήσουμε για μία μέρα και κάτι. Είναι ένα σημαντικό διάστημα, που πρέπει να εκμετελλευθούμε για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Είναι σημαντικό, που σήμερα αποδείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας".

Μεσίνα: "Μπράβο στα παιδιά, για τη νοοτροπία τους"
Ο Ετόρε Μεσίνα ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από την πρόκριση της ομάδας του, αλλά κυρίως από τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι παίκτες του το συγκεκριμένο ματς. "Η κατάσταση ήταν πολύ επικίνδυνη. Όταν ακούς επί δύο εβδομάδες, ότι αν η Μάλαγα αντέξει για 30 λεπτά, τότε θα αποκτήσει ψυχολογικό προβάδισμα έναντι της ΤΣΣΚΑ, μπορείς να επηρεαστείς. Οι παίκτες μου δεν το έκαναν, αλλά αντίθετα στο τελευταίο δεκάλεπτο προσπάθησαν να βγάλουν νοκ άουτ τον αντίπαλο και τα κατάφεραν. Με τις απόψεις που επικράτησαν πριν τον ημιτελικό, είχε δημιουργηθεί η... θεωρία ότι αν η ΤΣΣΚΑ δεν νικήσει με 50 πόντους διαφορά δεν θα έχει καταφέρει τίποτα. Όμως, είχαμε προβλήματα και αυτό οφείλεται στο ότι δεν εχουμε την κατάλληλη ταχύτητα για να αντιμετωπίσουμε ομάδες που τρέχουν μέσα στο γήπεδο. Είμαστε πολύ δυνατή ομάδα και δημιουργούμε καλές επιθετικές καταστάσεις, αλλά εκεί έχουμε πρόβλημα. Όμως, παίξαμε εξαιρετική άμυνα με εξαίρεση τρία λεπτά. Αυτή η άμυνα ήταν το κλειδί για τη νίκη".



Σκαριόλο: "Υπερήφανοι οι οπαδοί μας"

Την ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ παραδέχθηκε, ο προπονητής της Ουνικάχα, Σέρτζο Σκαριόλο, που τόνισε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην τεχνική ποινη του Σάντσε και στον τραυματισμό του Καμπέθας.

"Θέλω να συγχαρώ την ΤΣΣΚΑ, που επιβεβαίωσε τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας στην Ευρώπη. Tην ίδια στιγμή, θέλω να πω μπράβο στους παίκτες μου που τα έδωσαν όλα και έκαναν μεγάλη προσπάθεια, αντιμετωίζοντας τους Πρωταθλητές με αξιοπρεπώς. Δυστυχώς στο τέλος του δεύτερου και του τέταρτου δωδεκάλεπτου, είχαμε έλειψη ενέργειας και δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε την άνεση που είχαμε στα πρώτα 15 λεπτά κάθε ημιχρόνου".

"Τα σημεία κλειδιά του παιχνιδιού, ήταν δύο. Η τεχνική ποινή στον Πέπε Σάντσεθ και ο τραυματισμός του Κάρλος Καμπέθας αργότερα. Η ΤΣΣΚΑ είναι σπουδαία νικήτρια. Δυνατή ομάδα με σπουδαίους παίκτες πολύ καλά προπονημένους. Τους αντιμετωίσαμε στα ίσα για πολλή ώρα κι αυτός είναι λόγος για να είμαστε υπερήφανοι, παρότι ήρθαμε για να ανταγωνιστούμε σε όλη τη διάρκεια και να νικήσουμε. Προσπάθησαν να χρησιμοποιήσω τον Μάρκο Τούσεκ παρότι είχε ακόμα ενοχλήσεις".

"Οι οπαδοί της Μάλαγα πρέπει να είναι υπερήφανοι, για τους παίκτες τους. Εύχομαι στην ΤΣΣΚΑ καλή τύχη στον τελικό".


Η εξέλιξη του αγώνα:
1' Έναρξη 1ης περιόδου
2' Σχόλιο
Αγχωμένες οι ομάδες στο ξεκίνημα, με την ΤΣΣΚΑ να βγάζει τα ξεμαρκάριστα σουτ απέναντι στη ζώνη, αλλά να καταλήγουν άστοχα
3' Τρίποντο ΤΣΣΚΑ Σμόντις (3-0)
Το πρώτο καλάθι του Final Four
3' Τρίποντο Μάλαγα Χιμένεθ (3-3)
Άμεση απάντηση του Ισπανού
4' Τρίποντο Μάλαγα Καμπέθας (4-6)
Για πρώτη φορά μπροστά η Μάλαγα που προς το παρόν τα πάει πολύ καλά
5' Δίποντο ΤΣΣΚΑ Χόλντεν (6-6)
5' Δίποντο Μάλαγα Ντε Μιγκέλ (6-8)
5' Σχόλιο
Στο παιχνίδι για πρώτη φορά, ο δικός μας, Θοδωρής Παπαλουκάς, για να δώσει ρυθμό στην ομάδα του
6' Δίποντο Μάλαγα Βελς (6-10)
6' Δίποντο ΤΣΣΚΑ Ζεβροσένκο (8-10)
7' Δίποντο ΤΣΣΚΑ Λάνγκτον (10-10)
Με ένα σερί 4-0 οι Ρώσοι ισοφαρίζουν
7' Δίποντο Μάλαγα Καμπέθας (10-12)
7' Κλέψιμο ΤΣΣΚΑ Παπαλουκάς
8' Δύο βολές ΤΣΣΚΑ Παπαλουκάς (12-12)
8' Δίποντο ΤΣΣΚΑ Βαν Ντεν Σπίεγκελ (14-12)
9' Φάουλ ΤΣΣΚΑ Άντερσεν (1ο)
Μία βολή σημειώνει ο Χιμένεθ
9' Δίποντο Μάλαγα Φαισον (14-15)
9' Δίποντο ΤΣΣΚΑ Χόλντεν (16-15)
"Τρυπάει" όλη την άμυνα ο Αμερικανός, που δίνει έκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του
10' Δίποντο ΤΣΣΚΑ Άντερσεν (18-15)
10' Λήξη 1ης περιόδου 18-15
Αν κάποια ομάδα κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρώτη περίοδο, αυτή είναι η Μάλαγα. Οι Ισπανοί, βρήκαν λύσεις μετά το νευρικό ξεκίνημα και κατάφεραν όχι μόνο να είναι κοντά στο σκορ, αλλά να προηγούνται. Ως συνήθως, η εισοδος του Παπαλουκά, άλλαξε τον ρυθμό και έδωσε το προβάδισμα στη ρωσική ομάδα, που χάρη σε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα του Άντερσε, έκλεισε την περίοδο, προηγούμενη με 3
11' Έναρξη 2ης περιόδου
11' Τρίποντο Μάλαγα Ροντρίγκεθ (18-18)
12' Δίποντο ΤΣΣΚΑ Παπαλουκάς (20-18)
12' Φάουλ ΤΣΣΚΑ Ζεβροσένκο (2ο)
13' Δίποντο ΤΣΣΚΑ Ζεβροσένκο (22-18)
14' Δίποντο Μάλαγα Πιετρούς (22-20)
14' Τρίποντο ΤΣΣΚΑ Χόλντεν (24-20)
15' Δίποντο Μάλαγα Ροντρίγκεθ (24-22)
15' Τάιμ-άουτ ΤΣΣΚΑ Μεσίνα
Το πρώτο τάιμ άουτ του παιχνιδιού καλέι ο Ιταλός κόουτς, βλέποντας ότι μέχρι στιγμής, η ομάδα του δεν μπορεί να ξεφύγει απέναντι στην αξιόμαχη Μάλαγα
16' Δίποντο Μάλαγα Φαισόν (24-24)
Εντυπωσιακό κάρφωμα του Φαισόν στον αιφνιδιασμό μετά από δικό του κλέψιμο
17' Τεχνική ποινή Μάλαγα Σάντσεθ
Η διαμαρτυρία του για το φάουλ στον Άντερσε, κόστισε στον Αργεντινό τεχνική ποινή
17' Δύο βολές ΤΣΣΚΑ Λάνγκτον (26-24)
18' Φάουλ Μάλαγα Πιετρούς (2ο)
Μία βολή βάζει ο Λάνγκτον
18' Τάιμ-άουτ Μάλαγα Σκαριόλο
19' Τρίποντο ΤΣΣΚΑ Παπαλουκάς (30-24)
Για πρώτη φορά στο +6 η ΤΣΣΚΑ, με τον Τεό να είναι μέχρι στιγμής ο καλύτερός της
20' Δίποντο ΤΣΣΚΑ Άντερσεν (33-24)
Η ανωτερότητα της ρωσικής ομάδας έχει αρχίσει να γίνεται ορατή
20' Τάιμ-άουτ Μάλαγα Σκαριόλο
20' Λήξη ημιχρόνου 33-24
Με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο μισό του δεκαλέπτου, η ΤΣΣΚΑ με ηγέτη τον Παπαλουκά, κατάφερε να πάρει διαφορά 9 πόντων, που σε ένα τόσο κλειστό ματς ενδέχεται να αποδειχθεί καθοριστική. Μετά την έξοδο του Σάντσεθ από το παιχνίδι, η απόδοση της Μάλαγα έπεσε αισθητά, αφού δεν μπόρεσε να βρει λύσεις
21' Έναρξη 3ης περιόδου
21' Δίποντο Μάλαγα Ντε Μιγκέλ (33-26)
22' Τρίποντο Μάλαγα Καμπέθας (33-29)
23' Δίποντο Μάλαγα Χιμένεθ (33-31)
23' Δίποντο ΤΣΣΚΑ Λάνγκτον (35-31)
24' Τρίποντο Μάλαγα Καμπέθας (35-34)
Φανταστικό ξεκίνημα από την Ουνικάχα, που μειώνει στον πόντο με σερί 2-10 στο ξεκίνημα
24' Καλάθι και φάουλ ΤΣΣΚΑ Παπαλουκάς (37-34)
24' Τάιμ-άουτ ΤΣΣΚΑ Μεσίνα
25' Δίποντο ΤΣΣΚΑ Ζεβροσένκο (39-34)
26' Φάουλ ΤΣΣΚΑ Παπαλουκάς (1ο)
26' Τρίποντο Μάλαγα Μπράουν (39-37)
Ξανά στους 2 η διαφορά
27' Δίποντο ΤΣΣΚΑ Άντερσεν (41-37)
27' Δύο βολές Μάλαγα Μπράουν (41-39)
27' Καλάθι και φάουλ Μάλαγα Καμπέθας (41-42)
Να κι ένα λάθος του Παπαλουκά, που οδηγεί στον αιφνιδιασμό και στη συνέχεια στο προβάδισμα της Μάλαγα, για πρώτη φορά από το 17 λεπτό.Μακράν κορυφαίος ο Καμπέθας, που αιμοραγεί και τον αντικαθιστά ο Σάντσεθ που ευστοχεί στη βολή
28' Τρίποντο ΤΣΣΚΑ Σμόντις (44-42)
Ανάσα για την ΤΣΣΚΑ που ανακτά το προβάδισμα
30' Τάιμ-άουτ Μάλαγα Σκαριόλο
Εντολές για την τελευταία επίθεση του δεκαλέπτου, δίνει ο Σκαριόλο, που βλέπει την ομάδα του να παλεύει στα ίσα
30' Δίποντο Μάλαγα Ροντρίγκεθ (44-44)
Το τάιμ άουτ, έπιασε τόπο, αφού η επίθεση ήταν τέλεια. Με άψογο πάσινγκ γκέιμ ο Ροντρίγκεθ ευστόχησε στο λέι απ στο 0
30' Λήξη 3ης περιόδου 44-44
Καταπληκτική η απόδοση της Μάλαγα στο τρίτο δεκάλεπτο. Ξεκινώντας με σερί 2-8 μπήκε και πάλι στο ματς, κατάφερε να ρποηγηθεί με τον πολύ καλό Καμπέθας και πλέον οι δύο ομάδες ξεκινούν στα ίσα την τελευταία περίοδο, που αναμένεται συναρπαστική
31' Έναρξη 4ης περιόδου
31' Δίποντο ΤΣΣΚΑ Σμόντις (46-44)
32' Τρίποντο Μάλαγα Τούσεκ (46-47)
Μπροστά και πάλι η Ουνικάχα και όλο το ΟΑΚΑ υπέρ της
32' Φάουλ Μάλαγα Πιετρούς (4ο)
33' Δίποντο ΤΣΣΚΑ Άντερσεν (48-47)
34' Καλάθι και φάουλ ΤΣΣΚΑ Λάνγκτον (51-47)
Ξεκολλάει την ΤΣΣΚΑ ο Λάνγκτον, που αρπάζει το ριμπάουντ και νικαει όλη την άμυνα
36' Δίποντο ΤΣΣΚΑ Άντερσε (53-47)
37' Τρίποντο ΤΣΣΚΑ Λάνγκτον (56-47)
Καθοριστικό τρίποντο του Λάνγκοτν, που είναι άριστος στην τελευταία περίοδο και ανεβάζει τη διαφορά στους 9 και κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα για την Ουνικάχα, 3.30 πριν το τέλος
38' Δίποντο ΤΣΣΚΑ Παπαλουκάς (58-47)
Καρφώνει ο Θοδωρής και όλα δείνχουν να τελειώνουν, αφού το μπλακ άουτ της Μάλαγα, οδήγησε στο σερί 12-0
38' Τάιμ-άουτ Μάλαγα Σκαριόλο
39' Δίποντο ΤΣΣΚΑ Άντερσε (60-47)
3/3 από τη base line o ψηλός
40' Τρίποντο Μάλαγα Μπράουν (60-50)
40' Δίποντο ΤΣΣΚΑ Πασούτιν (62-50)
40' Λήξη αγώνα 62-50
Ο νόμος του φαβορί, τέθηκε σε ισχύ στον πρώτο ημιτελικό. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θα υπερασπιστεί τον τίτλο της την Κυριακή, αφού κατάφερε στο τελευταίο δεκάλεπτο, να κάνει σερί 14-0 και να "καθαρίσει" το παιχνίδι, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 32ο λεπτό









































TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ