EUROLEAGUE

Το δάκρυ του "Νικ"

Το δάκρυ του "Νικ"
Γκάλης

"Νίκος Γκάλης οε οε οε", ήταν το σύνθημα που φώναξαν όλοι στο ΟΑΚΑ κατά την βράβευσή του

" Η πρωτοβουλία του δημάρχου με συγκίνησε και μετά από τέτοια υποδοχή και αποθέωση, νοιώθω πραγματικά ευλογημένος που ασχολήθηκα με τον αθλητισμό. Μου είναι δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματά μου μετά από την μεγάλη τιμή που μου έκαναν. Ευχαριστώ τον Δήμο Αθηναίων για την βράβευση και τον κόσμο για το χειροκρότημα", είπε ο "Νικ", που δάκρυσε όταν παρέλαβε το βραβείο.

" Για μας τους αθλητές είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια από τη στιγμή που σταματήσαμε. Πέρασαν 13 χρόνια και μου φαίνεται σαν να μην πέρασε μια μέρα! Ήθελα πάρα πολύ να μπω στο γήπεδο και να παίξω".

Τέλος, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι έχει αποτελέσει πρότυπο για τους νέους: " Μακάρι να έχω βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Ο αθλητισμός αποτελεί την καλύτερη διαφυγή από τις κακοτοπιές της εποχής, από τις μάστιγες του αιώνα, για τα νέα παιδιά και νοιώθω υπερήφανος αν -με την αθλητική μου διαδρομή- έχω δώσει ώθηση στους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να αποφύγουν τις παγίδες που καραδοκούν γύρω τους".



TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ