EUROLEAGUE

Το Depth Chart του Ολυμπιακού μετά από την επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ και οι επόμενοι στόχοι

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο Ρεάλ - Ολυμπιακός
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο Ρεάλ - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Δείτε πώς διαμορφώνεται το ρόστερ του Ολυμπιακού μετά από την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των ερυθρόλευκων.

Η απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, που ήθελε να αντικαταστήσει τον Αϊζέια Κάναν με έναν πιο συνεπή μπασκετμπολίστα, με έναν σκόρερ που θα έχει περισσότερο την προσωπική φάση και ταυτόχρονα δεν θα πιάνει θέση ξένου.

Ο ομογενής γκαρντ γύρισε στον Πειραιά μετά από δύο χρόνια και σιγά-σιγά το ρόστερ για τη σεζόν 2024/25 παίρνει μορφή. Πλέον, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα δουλέψει με υπομονή για να βρει έναν περιφερειακό που θα εκτοξεύσει ποιοτικά και ποσοτικά την ομάδα, πιθανότατα από την αγορά του NBA που ανοίγει τα ξημερώματα της Δευτέρας (1/7) με κάθε επισημότητα, ενώ θα συνεχίσει να παρακολουθεί την υπόθεση του Σάσα Βεζένκοβ που ουδείς μπορεί να εκτιμήσει με ασφάλεια πότε θα ξεκαθαρίσει.

Το Depth Chart του Ολυμπιακού

  • PG: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ
  • SG: Τάιλερ Ντόρσεϊ, Σακίλ ΜακΚίσικ
  • SF: Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ίγκνας Μπραζντέικις
  • PF: Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεβ
  • C: Μουστάφα Φαλ, Νικόλα Μιλουτίνοβ, Μόουζες Ράιτ, Γιώργος Τανούλης

Εκτός από το θέμα του περιφερειακού και την περίπτωση Βεζένκοβ, ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει το deal με τον Κίναν Έβανς που αναμένεται να επιστρέψει στα παρκέ με το νέο έτος, θα κινηθεί για ακόμη έναν Έλληνα γκαρντ που θα έχει συμπληρωματικό ρόλο, κυρίως για τους αγώνες του πρωταθλήματος. Χωρίς να αποκλείεται η παραμονή του Μιχάλη Λούντζη που αν πάντως αποφασίσει να αποχωρήσει, οριστικά, θα αντικατασταθεί από παίκτη που έπαιξε φέτος στην Α1.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ