ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το διασκέδασαν κι επιστρέφουν

Το διασκέδασαν κι επιστρέφουν
INTIME SPORTS

Με την ψυχή τους διασκέδασαν την κατάκτηση του Κυπέλλου οι παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς μετά την επιστροφή τους στην Αθήνα έχουν να σκεφτούν έναν ακόμα "τελικό", εκείνον με τη Μάλαγα

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε με μεγάλη καθυστέρηση από το κλειστό "Δύο Αοράκια" με προορισμό το ξενοδοχείο της, λόγω του ότι η συνέντευξη Τύπου κράτησε πολλή ώρα.

Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε κάποιους να χειροκροτήσουν τους "πράσινους" για την κατάκτηση του 15ου Κυπέλλου στην ιστορία τους, κατά την άφιξη τους στο ξενοδοχείο.

Εκεί, όπου έμειναν για περίπου μιάμιση ώρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού, πριν βρεθούν σε κεντρικό κλαμπ του Ηρακλείου, το οποίο μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες είχαν κλείσει πριβέ.

Οι "πράσινοι" γλέντησαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς η αλήθεια είναι ότι μετά την επιστροφή τους στην Αθήνα, δεν θα είχαν χρόνο να το κάνουν.

Κι αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός αναχωρεί εκ νέου την Τετάρτη με προορισμό τη Μάλαγα, εκεί που θα δώσει έναν πολύ σημαντικό αγώνα κόντρα στους Ανδαλουσιάνους, επιθυμώντας να επιστρέψει στις νίκες στη Euroleague, μετά από δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.

Η αποστολή από την Κρήτη, επιστρέφει στη μία το μεσημέρι και το πιθανότερο είναι ο Πεδουλάκης να περιμένει τους παίκτες του στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ