ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το διεθνές τουρνουά που θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός στην Κρήτη κάνει giveaway τέσσερις συλλεκτικές φανέλες του Πρίντεζη

"A MOMENT TO REMEMBER"       -   /  -    (  / EUROKINISSI)
"A MOMENT TO REMEMBER" - / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS/ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Τέσσερις συλλεκτικές φανέλες του Γιώργου Πρίντεζη θα κληρωθούν στα ημίχρονα των τεσσάρων αγώνων του 4ου AEGEAN OMIROS COLLEGE International Basketball Tournament Crete, στο οποίο θα παίξουν Ολυμπιακός, Φενέρ, Αρμάνι και Βίρτους (14-15/9).

Το 4ο AEGEAN OMIROS COLLEGE International Basketball Tournament Crete δίνει την ευκαιρία σε τέσσερις τυχερούς από τους θεατές που θα βρεθούν στο Ηράκλειο στις 14-15 Σεπτεμβρίου, να κερδίσουν τέσσερις από τις συλλεκτικές φανέλες που κυκλοφόρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη μεγάλη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη. Κάθε μία από τις limited edition αυτές φανέλες θα κληρωθεί στο ημίχρονο κάθε αγώνα του τουρνουά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το μεγάλο Giveaway του 4ου AEGEAN OMIROS COLLEGE International Basketball Tournament Crete

Πέρα από μπασκετικό θέαμα υψηλού επιπέδου, το 4ο AEGEAN OMIROS COLLEGE International Basketball Tournament Crete θα προσφέρει και μεγάλα δώρα.

Το σπουδαίο αυτό τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο στις 14-15 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, της Φενέρμπαχτσε, της Αρμάνι Μιλάνο και της Βίρτους Μπολόνια, θα χαρίσει τέσσερις limited edition tribute φανέλες του Γιώργου Πρίντεζη, από αυτές που κυκλοφόρησαν οι ερυθρόλευκοι για τη βραδιά που αφιέρωσαν στον άλλοτε αρχηγό της ομάδας τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δικαίωμα συμμετοχής στον μεγάλο διαγωνισμό θα έχουν οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο κλειστό γήπεδο του Ηρακλείου για να παρακολουθήσουν από κοντά το 4ο AEGEAN OMIROS COLLEGE IBT Crete, αφού οι τέσσερις φανέλες θα δοθούν στα ημίχρονα των τεσσάρων αγώνων του τουρνουά.

Αυτό που έχετε να κάνετε, λοιπόν, είναι να κλείσετε τώρα το εισιτήριό σας και να πάρετε θέση στις εξέδρες!".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ