X

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις μας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο.

ΓΑΛΛΙΑ

Το ...έριξε στο κρασί ο Σιρίλ

Αν βρεθείτε στη Νανσί της Γαλλίας, μη παραλείψετε να δοκιμάσετε το κρασί Σιρίλ Ζιλιάν...

Για τον Σιρίλ Ζουλιάν, έναν από τους πιο δυναμικούς μπασκετμπολίστες που ανέδειξε ποτέ το γαλλικό μπάσκετ, ακολούθησε, πλέον, τον δρόμο της οινολογίας και φτιάχνει καλό κρασί!

Το 2000 κατέκτησε μαζί με την καλύτερη Εθνική Γαλλίας (πριν ακόμη οι τρικολόρ ανακαλύψουν το ΝΒΑ) το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ. Έχει κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα Γαλλίας, το Κύπελλο Κόρατς και έμεινε γνωστός για το μαχητικό του στυλ. Ο Σιρίλ Ζουλιάν, που είχε το παρατσούκλι "ο πολεμιστής", σταμάτησε το μπάσκετ.

Αυτό, που δεν φανταζόταν κανείς είναι ότι αυτός ο δυναμικός πάουερ-φόργουορντ θα γινόταν ένας επιτυχημένος οινολόγος και παραγωγός κρασιών.

"Το να δουλεύω με τη γη και το κρασί ήταν ένα πάθος που γεννήθηκε μέσα μου και μόλις ολοκλήρωσα την καριέρα μου (σ.σ με τη Νανσί) αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά" εξομολογήθηκε.

Ο αμπελώνας του στη Νανσί, πάντως, φαίνεται ότι βγάζει καλό κρασί, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι τιμές τους ξεκινούν από 38 και καταλήγουν στα 100 ευρώ.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ