ΑΡΗΣ

Το ερωτηματικό με Τόμας

Το ερωτηματικό με Τόμας
Τόμας INTIME SPORTS

Μετά από ένα ακόμη παιχνίδι του Άρη ο Τζον Τόμας δείχνει να επιμένει να αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας.

Κάτι που είναι επόμενο να αποτελεί πονοκέφαλο για τον Λευτέρη Σούμποτιτς εν όψει του υπόλοιπου της αγωνιστικής περιόδου στο κυνήγι της 3ης θέσης της τελικής κατάταξης.

Απλά γιατί ο Ελληνοσλοβένος τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά από την απόκτηση τον Μπράντον Γουίντερς και Έντιν Μπάβτσιτς θα προτιμούσε να μην χρειαζότανε να προχωρήσει κάποια άλλη κίνηση.

Όπως φάνηκε εξάλλου και από την απάντηση που έδωσε σε σχετική ερώτηση στην διάρκεια της χθεσινής Συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο.

" Εύχομαι να έχουνε τελειώσει", σημείωσε αναφερόμενος στο ενδεχόμενο περαιτέρω αλλαγών στο ρόστερ του και πρόσθεσε: " Δεν είναι δική μας θέληση να αλλάξουμε παίκτη", για να ξεκαθαρίσει αμέσως μετά.

" Ο Τζον (σ.σ. Τόμας) έπαιξε δυνατά αλλά και να θέλει να φύγει αυτό θα γίνει μόνο άμα βρούμε κάποιον καλύτερον τότε το συζητάμε. Έχει μία οικογενειακή υπόθεση ο Τόμας και θέλει να φύγει".

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο Άρης το επόμενο Σάββατο στο Ιβανώφειο θα εμφανιστεί για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι με νέο παίκτη στο ρόστερ του.

Όπως συνέβη με την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας πριν από δέκα μέρες όπου έκανε το ντεμπούτο του ο Γουίντερς και χθες ο Μπάβτσιτς κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο.

Κι όσο για τον Μπόμπι Μπράουν και τα όσα ανέφερε για αυτόν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Συνέντευξη Τύπου ότι χτύπησε στα γεννητικά όργανα τον Ίαν Βουγιούκα ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη χθες το βράδυ αποχωρώντας από το Αλεξάνδρειο διέψευσε το οτιδήποτε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ