ΠΑΟΚ

Το ερωτηματικό του Αλεξανδρή

Το ερωτηματικό του Αλεξανδρή
Αλεξανδρής

Πάσαλιτς και Σκεπάνοβιτς προπονήθηκαν κανονικά. "Να αντέξουμε την πίεση", είπε ο Αλεξανδρής

Τόσο ο Βαγγέλης Αλεξανδρής όσο και οι παίκτες του ΠΑΟΚ δηλώνουν έτοιμοι για τη μεγάλη αυριανή μάχη με τον Άρη. Ο προπονητής του «Δικεφάλου» αναφερόμενος στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, www.paokbc.gr, για το αυριανό ντέρμπι και με αφορμή τις δύο αναβολές που υπήρχαν μέχρι τώρα τόνισε: " Η αλήθεια είναι ότι πέσαμε έξω στον προγραμματισμό μας. Είχαμε χρόνο μετά την πρώτη διακοπή και κάναμε πολύ καλή δουλειά εγώ και οι συνεργάτες μου, αλλά με η νέα αναβολή η αλήθεια είναι ότι μας πήγε λίγο πίσω, αν και είχαμε δύο επιπλέον μέρες να δουλέψουμε. Μεσολάβησαν και οι ιώσεις Στσεπάνοβιτς και Πάσαλιτς που μας πήγαν επίσης λίγο πίσω, αλλά πιστεύω ότι θα είναι έτοιμη η ομάδα από ψυχολογικής απόψεως να αντιμετωπίσει τον Άρη".

Στο παιχνίδι με τον Άρη ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα πραγματοποιήσει το πρώτο επίσημο ματς ως προπονητής του ΠΑΟΚ (για τρίτη βεβαίως φορά) και όπως επισημαίνει: " Δεν θα έλεγα ότι πρόκειται για ντεμπούτο μετά από τόσα χρόνια. Είναι μία σχέση παράξενη, έχω έρθει κι έχω φύγει τρεις φορές σαν παίκτης και σαν προπονητής, αλλά παρόλα αυτά είναι τόσο οικείο το περιβάλλον που αισθάνομαι σαν να μην έχω φύγει ποτέ".

Σχετικά με τα αγωνιστικά σημεία που πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ, ο προπονητής της ομάδας τονίζει: " Πρέπει να αντέξουμε στην πίεση του Άρη και να αποφύγουμε τα λάθη, αλλά και να μπορέσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Είναι πολλοί οι τομείς που πρέπει να δώσουμε βαρύτητα και τότε θα έχουμε τύχη. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα θέλει τη νίκη για να μείνει στη 2η θέση, άρα εμείς πρέπει να κάνουμε πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο για να τα καταφέρουμε".

Στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με το νέο του προπονητή και στο πρώτο του παιχνίδι μετά από τρεις περίπου εβδομάδες, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά, αφού όπως τονίζει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής: " Έχω κι εγώ ένα πολύ μεγάλο ερωτηματικό για το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα. Θα ήθελα να είχαμε κάνει δύο ακόμη φιλικά για να μπορώ να εκτιμήσω πολύ καλύτερα την ομάδα να δω και άλλα αγωνιστικά θέματα μέσα στο γήπεδο, σε άμυνα και επίθεση. Δεν νομίζω όμως ότι ο Άρης θα είναι σε μεγαλύτερη ετοιμότητα από εμάς. Φάνηκε αυτό και από τα παιχνίδια που παίχτηκαν το Σαββατοκύριακο, όπου όλες οι ομάδες είχαν σκαμπανεβάσματα, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση το παιχνίδι του Παναθηναϊκού".

Κούβελας: " Θα δούμε στο γήπεδο"

Στο παιχνίδι με τον Άρη και τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν, ειδικά αυτή τη φορά, αναφέρθηκε και ο Νίκος Κούβελας, που για πρώτη φορά θα παίξει στο Αλεξάνδρειο ως αντίπαλος του Άρη, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ: " Από τότε που ήρθα στην ομάδα, οι αγώνες που περίμενα ήταν τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Όλοι ξέρουν τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια. Δυστυχώς για αυτό τον αγώνα είχαμε δύο αναβολές που μας ταλαιπώρησαν πολύ. Η πρώτη αναβολή ήταν θετική για εμάς γιατί ο κόουτς ήταν μόνο δύο μέρες μαζί μας, αλλά η δεύτερη αναβολή δεν μας βοήθησε".

" Νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι, όπου θα μετρήσει το πάθος των παικτών και η ενέργεια που θα βγάλουν στο γήπεδο. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο κι αυτό από μόνο του είναι κίνητρο για να παίξεις καλά και να πάρεις τη νίκη. Ο Άρης είναι σε πολύ καλή κατάσταση, εμείς έχουμε την αλλαγή του προπονητή, δεν έχουμε παίξει επίσημο αγώνα μαζί του, οπότε κι εμείς δεν ξέρουμε που μπορούμε να φτάσουμε. Θα το δούμε απευθείας στο γήπεδο".









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ