EUROLEAGUE

Το ευχαριστώ και το παράπονο του Πρίντεζη

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2008 / ÔÅËÉÊÏÓ)<br>
OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS (CUP 2008  / FINAL)
Πρίντεζης INTIME SPORTS

"Η Μάλαγα με αντιμετώπισε ως Πρίντεζη και όχι ως παιδί από τα εφηβικό" έγραψε ο Γιώργος Πρίντεζης!

Η μεταγραφή του Γιώργου Πρίντεζη για τρία χρόνια στη Μάλαγα ανακοινώθηκε μέσα της First Class Management, η οποία έφερε και στη δημοσιότητα την ανακοίνωση του διεθνούς Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος έφυγε από τον Ολυμπιακό ύστερα από εννιά χρόνια. Στην ουσία, όπως ο ίδιος λέει, έφυγε από το... σπίτι του, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο οποίο πήγε μικρό παιδί και φεύγει ως ένας από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες της γενιάς του.
Η ανακοίνωση του Πρίντεζη:

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πηγαίνω στη Μάλαγα και στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Η επιμονη και η εμπιστοσυνητων ανθρωπων της ομάδας με επεισαν να υπογράψω εκει και πηγαίνω στην Iσπανία με πολυ μεγαλη διαθεση να ευχαριστηθω το μπασκετ και να τους δικαιωσω για την επιλογη τους. Πιστεύω πως η παρουσία μου στη Μάλαγα και την ACB θα με βελτιώσει πολύ σαν παίκτη και θα με ολοκληρώσει αγωνιστικά.

Μέτρησαν δυο παράγοντες για την απόφασή μου να πάω στη Μάλαγα. Το πρώτο είναι η πρότασή τους για κλειστό συμβόλαιο προς εμένα, που έδειξε πόσο με ήθελαν και με πιστεύουν, όχι μόνο για το σήμερα αλλά
και για το μέλλον. Το δεύτερο στοιχείο είναι η παρουσία του κυρίου Ρενέσες στον πάγκο της Μάλαγα, στον οποίο αρέσει να δουλεύει και να αναδεικνύει νεαρούς παίκτες, παίζοντας ένα γρήγορο και αθλητικό στυλ μπάσκετ που ταιριάζει με τα δικά μου χαρακτηριστικά. Είναι μια ομάδα που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό, συμμετέχει κάθε χρόνο στην Ευρωλίγκα και έχει στόχο το φάιναλ φορ.

Εγινε πολύς λόγος γιατί τελικά επέλεξα τη Μάλαγα και το μόνο που έχω να πω είναι πως μετά από 9 χρόνια κόπου, ομαδικής και ατομικής δουλειάς, έχοντας ζήσει περιόδους παλαιότερα που δεν συμμετείχα ούτε καν στην προπόνηση και όπου η αντιμετώπιση προς το πρόσωπό μου ήταν μειωτική (εντός και εκτός γηπέδου) από προηγούμενες διοικήσεις, περιμένεις ότι επιτέλους ήρθε η στιγμή που έμπρακτα θα σου δείξουνε ότι πιστεύουνε σε εσένα και στην προοπτική σου. Η Μάλαγα με πλησίασε απευθυνόμενη στον Γιώργο Πρίντεζη που βλέπει εντός γηπέδου και όχι σαν τον μικρό παιδί που προέρχεται από τα εφηβικά της ομάδας και επειδή την υποστηρίζει από μικρός, θεωρούνε δεδομένο πως θα μείνει για μια ζωή.

Τις αποφάσεις για την καριέρα μου τις παίρνω εγώ και κανένας άλλος. Ο εκπρόσωπός μου από τη στιγμή που δεν μας κάλυψε η πρόταση του Ολυμπιακού, βγήκε στην αγορά και έφερε όλες τις προτάσεις για εμένα, όπως ακριβώς έπρεπε και όπως ακριβώς ήθελα. Η διαφορά στη φιλοσοφία και στον τρόπο προσέγγισης μεταξύ των προτάσεων, αλλά και η μεγάλη οικονομική τους απόσταση ήταν σημαντικές παράμετροι και έδειξαν πόσο πραγματικά με ήθελαν, μην αφήνοντάς μου κανένα περιθώριο άλλης επιλογής.

Θελω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακο για τα 9 χρονια που περασαμε μαζι. Ήταν και είναι η ομαδα της καρδιάς μου, αλλά δυστυχώς οι δρόμοι μας χωρίζουν και πιστευω πως με βάσει τις επιλογές που είχα στα χέρια μου και το σκεπτικό της κάθε πρότασης, ο καθενας στη θεση μου θα έπραττε το ιδιο. Πηγαίνω στην Ισπανία για να βελτιωθώ και ελπίζω κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούνε, όταν και εάν με θέλουνε πραγματικά.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Γιαννάκη και όλο το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, όπως επίσης και όσους με βοήθησαν αυτά τα χρόνια και έχουν μερίδιο στην εξέλιξή μου. Ενα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο
της ομάδας με τον οποίο δέθηκα και σίγουρα δεν περίμενα πως θα ερχόταν ποτέ η στιγμή να τους αποχαιρετήσω. Επίσης, να ευχηθώ καλή τύχη στους προέδρους της ομάδας κυρίους Αγγελόπουλους στην προσπάθειά τους να φέρουνε τον Ολυμπιακό και πάλι στην κορυφή και θα είναι πραγματικά πολύ μεγάλη μου χαρά όταν αυτό συμβεί.

Με εκτίμηση,
Γ. Πρίντεζης

















TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ