ΑΡΗΣ

Το ευχαριστώ του Αλεξανδρή

Το ευχαριστώ του Αλεξανδρή
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής φρόντισε μέσω της σελίδας του στο facebook μία μέρα μετά την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Άρη να μεταφέρει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής φρόντισε μετέφερε μέσω της σελίδας του στο facebook ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του Άρη μία μέρα μετά την αποχώρησή του από την τεχνική του ηγεσία.

Μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Άρη και ζήτησε από τους φιλάθλους της ομάδας να της συμπαρασταθούνε και τους ζήτησε να μην τον πιέσουνε να μιλήσει.

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου... για την εμπιστοσύνη, την συμπαράσταση και κυρίως για την αγάπη σας.. εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα που την έχει ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά.. όπως και την βοήθειά σας.. να μου επιτρέψετε να κρατήσω τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου για μένα.. μην με πιέζετε να μιλήσω.. δεν θα το κάνω.. ας μείνουμε σ' αυτό που λέγεται.. η ζωή κύκλους κάνει".

Αυτό ήταν το σημερινό κείμενο του Αλεξανδρή στην σελίδα του στο facebook περίπου στις 17:00 με τον επίλογό του να άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας του και πάλι με τον Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ