ΑΡΗΣ

Το φλουρί στη μέση

Το φλουρί στη μέση
Κοπή πίτας

Σάββας Ηλιάδης και Μάικ Ουίλκινσον ήταν οι τυχεροί στη σημερινή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Άρη

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Θανάσης Τζεβελέκης, μετά το πέρας της κοπής κοιτώντας στα μάτια τους παίκτες του Άρη τους ευχήθηκε για το 2007: " Αυτό που θέλω να σας ευχηθώ εκτός από επιτυχίες στο 2007 είναι να έχουμε όλοι και πάνω από όλα εσείς οι παίκτες την υγεία σας. Το στοιχείο αυτό εξάλλου είναι που θεωρώ ότι ήταν το μόνο που μας έλειπε στο 2006 και ειδικότερα τους τελευταίους μήνες", και πρόσθεσε: " Το 2007 μπορεί να έχουμε να δώσουμε εξετάσεις στο πιο υψηλό επίπεδο αλλά στο 2006 ομάδα, διοίκηση και κόσμος κερδίσαμε το στοίχημα και είμαστε σίγουροι ότι το 2007 θα είναι μια χρονιά ορόσημο για τον Άρη ώστε να καθιερωθεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια".

Όσο για τους δύο τυχερούς της κοπής της πίτας; Ο Σάββας Ηλιάδης δήλωσε πως: " Το φλουρί σε μένα μου είχε τύχει το περασμένο καλοκαίρι όταν και είχα πάρει μεταγραφή στον Άρη", ενώ για το 2007 ευχήθηκε: "Θα πρέπει πάνω από όλα να έχουμε την υγεία μας", και τέλος για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπενετόν Τρεβίζο είπε: " Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι όπου θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και μαζί με την συμπαράσταση του είμαι σίγουρος ότι θα φθάσουμε στη νίκη".

Από την πλευρά του ο Μάικ Ουίλκινσον τόνισε: " Εγώ τα βλέπω με θετικό μάτι να είσαι τυχερός σε αυτές τις περιπτώσεις και εύχομαι το ότι μου έτυχε το φλουρί η τύχη να με βοηθήσει στο 2007 αν και μερικές φορές είναι καλύτερο να είσαι τυχερός παρά καλός", όσο για το 2007 υπογράμμισε: " Θα πρέπει να συνεχίσουμε ότι χτίσαμε το 2006 που ήταν μια επιτυχημένη χρονιά αλλά θα πρέπει να μείνει στο παρελθόν", και κατέληξε: " Αν είμαστε επιτυχημένοι όλοι μαζί εκτός γηπέδου θα έχουμε επιτυχίες και μέσα στο παρκέ".

Τέλος παρών στην εκδήλωση ήταν και ο πρώην τεχνικός της ομάδας και νυν βουλευτής Θεσσαλονίκης με την Ν.Δ. Γιάννης Ιωαννίδης που στο περιθώριό της δήλωσε: " Αυτό που έχει σημασία είναι να είναι όλοι υγιείς και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ