ΑΡΗΣ

Το φλουρί στο εφηβικό

Το φλουρί στο εφηβικό
Κοπή πίτας εφηβικού

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν χθες στο Αλεξάνδρειο τα τμήματα υποδομής

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν περισσότερα από 1000 άτομα (αθλητές των τμημάτων, οι προπονητές, γονείς και επίσημοι προσκεκλημένοι).
Την πίτα έκοψαν από κοινού ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Αθανάσιος Τζεβελέκης, μαζί με τον αντίστοιχο του Α.Σ. Άρη, Νικόλαο Παπαδόπουλο, ενώ το φλουρί έπεσε στο εφηβικό τμήμα που κέρδισε ως δώρο από την Διοίκηση της Κ.Α.Ε. και τον Α.Σ. ένα γεύμα σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση που επιμελήθηκε ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής, Μιλτιάδης Μηλιάτης τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ, Σάββας Λόρτος, ο Πρόεδρος του Αλεξανδρείου, Άγης Κυνηγόπουλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Άρη, Στέργιος Γούσιος, ο Γενικός Αρχηγός των τμημάτων υποδομής και Γενικός Γραμματέας του Α.Σ., Λευτέρης Αρβανίτης, ο Γενικός Γραμματέας των Κριτών Θεσσαλονίκης, Γεώργιος Γκιουζέλης.

Επίσης το παρών έδωσαν και οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας του Άρη Σάββας Ηλιάδης, Δημήτρης Τσαλδάρης, Σπύρος Παντελιάδης, Παναγιώτης Καραβανάς και Γάϊος Σκορδίλης που έγιναν πόλος έλξης από τους 300 και πλέον λιλιπούτειους αθλητές του συλλόγου μοιράζοντας ουκ ολίγα αυτόγραφα και βγαίνοντας φωτογραφίες μαζί τους.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ