ΑΡΗΣ

Το κάλεσμα του Αλεξανδρή

Το κάλεσμα του Αλεξανδρή

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής λίγες ώρες μετά την προσωρινή εντολή του Πρωτοδικείου για την έγκριση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης προχώρησε στο δικό του κάλεσμα.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής προχώρησε στο δικό του κάλεσμα στους φίλους του Άρη λίγες ώρες μετά την προσωρινή εντολή του Πρωτοδικείου έγκρισης του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ.

Ο τεχνικός του Άρη η συνάντηση με τον οποίο αποτελεί μία από τις τρεις προτεραιότητες του νέου πενταμελούς διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ έστειλε το μήνυμά του μέσω της σελίδας του στο Facebook.

"Από σήμερα ξεκινάει μια νέα σελίδα στην ιστορία του μπάσκετ του ΑΡΗ… είμαι σίγουρος ότι στην προσπάθεια αυτή ΟΛΟΙ θα συμπαρασταθείτε για να φτάσει η ομάδα εκεί που ανήκει… ψηλά… για τι όχι… κάποια στιγμή στην κορυφή", ήταν το μήνυμα του Αλεξανδρή.

Η ανταπόκριση ήταν άμεση κάτι που αποτελεί και επιθυμία του νέου πενταμελούς διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης στο θέμα της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο που θα αποτελέσει μία σημαντική βάση του μπάτζετ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ