EUROCUP

Το κάλεσμα του MVP Πάρκερ

Το κάλεσμα του MVP Πάρκερ
Πάρκερ

Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει την Πυλαία στο παιχνίδι με τη Σιένα, έκανε ο Τζέισον Πάρκερ

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 15ης αγωνιστικής της Α1 μετά από την ψηφοφορία 32 εκπροσώπων των ελληνικών ΜΜΕ για την εμφάνιση που πραγματοποίησε στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο με 76 βαθμούς αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Μπουρούση του Ολυμπιακού με 50.
Ο Πάρκερ στις δηλώσεις του έδειξε οτι σέβεται την πρωτοπόρο του ιταλικού πρωταθλήματος αλλά καλεί τους φιλάθλους του "Δικεφάλου" για την κατάκτηση της νίκης μέσω δηλώσεών του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ( www.paokbc.gr).

" Είναι μεγάλη τιμή για μένα, η ανάδειξή μου σε πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μετά και από αυτό το βραβείο, θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου και να είμαι ακόμη καλύτερος", σχολίασε ο Τζέισον Πάρκερ για την ανάδειξή του σε MVP της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 για να αναφερθεί στη συνέχεια στο σημερινό μεγάλο παιχνίδι με τη Σιένα.

" Δεν έχουμε κανένα φόβο για τη Σιένα. Υπάρχει μόνο σεβασμός απέναντί τους. Θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε και σε αυτή την προσπάθειά μας θέλουμε να είναι μαζί μας και οι φίλαθλοί μας", υποστήριξε ο Πάρκερ και απεύθυνε ανοικτή πρόσκληση προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για το μεγάλο παιχνίδι με τη Σιένα: " Θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι κι αυτό σημαίνει ότι όλοι όσοι αγαπούν το μπάσκετ πρέπει να έρθουν στο γήπεδο. Θέλουμε οι φίλαθλοί μας να έρθουν, να δείξουμε όλοι μαζί το επίπεδο και τη δύναμη του Ελληνικού μπάσκετ. Κάθε φορά που οι φίλαθλοί μας έρχονται στο γήπεδο μας βοηθούν πάρα πολύ και αυτήν την θερμή τους συμπαράσταση περιμένουμε και σε αυτό το παιχνίδι".




TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ