ΑΡΗΣ

Το κρίσιμο ραντεβού της Τετάρτης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ) MOTIONTEAM

Την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί το κρίσιμο ραντεβού μεταξύ της πλευράς Γεωργούλη και του εκπροσώπου των μετόχων της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Τζεβελέκη.

Το παιχνίδι του Άρη με την Γκαστέρα Φλέιμς στο Γκρόνιγκεν της Ολλανδίας την Τρίτη μπορεί να φαντάζει «κλειδί» στο κυνήγι της πρόκρισης ωστόσο η συνάντηση της Τετάρτης μεταξύ της πλευράς Γεωργούλη και του εκπροσώπου των μετόχων της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Τζεβελέκη, είναι ακόμη πιο σημαντική.

Μία συνάντηση που είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει με την σειρά της «κλειδί» στην προσπάθεια εύρεσης λύσης στο διοικητικό μέτωπο της ΚΑΕ Άρης κι ενώ το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής κατά την παρουσίαση της φετινής ομάδας του Άρη είχανε υπάρξει ουκ ολίγες ευχές για εύρεση λύσης.

Όπως και να έχει αυτό που έχει σημασία την στιγμή αυτή για την ΚΑΕ Άρης είναι ένα. Η εύρεση λύσης κάτι που την στιγμή αυτή δεν διαφαίνεται σύμφωνα και με το έγγραφο που έφθασε την περασμένη Πέμπτη στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο.

Έγγραφο που είχε αποστολέα την ομάδα που θέλει να διοικήσει με έγκριση Πρωτοδικείου και ανέφερε πως δεν συμφωνεί σε συγκεκριμένους όρους που θέτουν οι μέτοχοι της ΚΑΕ Άρης και όχι μόνο ο εκπρόσωπός τους και πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Θανάσης Τζεβελέκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεθαυριανή ημέρα, η Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011, είναι και η τελευταία που θέτει η πλευρά Γεωργούλη προς τους μετόχους της ΚΑΕ Άρης χωρίς όμως μόνο σίγουρο να μην θεωρείται πως θα υπάρξει οριστικό αποτέλεσμα από το σχετικό ραντεβού χωρίς όμως να αποκλείεται να διαφανεί μία νότα αισιοδοξίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η αποστολή του Άρη βρίσκεται από το μεσημέρι στο Γκρόνιγκεν της Ολλανδίας με ενδιάμεσους σταθμούς τα αεροδρόμιο της Αθήνας και του Άμστερνταμ αφήνοντας πίσω τους το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης.

Από το Άμστερνταμ ακολούθησε ταξίδι οδικώς για την πόλη έδρα της αυριανής αντιπάλου της ομάδας του Βαγγέλη Αλεξανδρή, την Γκαστέρα Φλέιμς, με την προετοιμασία να ολοκληρώθηκε με μία βραδινή προπόνηση (21:00-22:30 ώρα Ελλάδας) και ένα πρωινό χαλάρωμα (12:00-13:00 ώρα Ελλάδας) στην Martini Plaza που χρησιμοποιεί ως έδρα η ολλανδική ομάδα.

Ο τεχνικός του Άρη μιλώντας για την αναμέτρηση κομβικής σημασίας κόντρα στην Ολλανδική ομάδα τόνισε: "Είναι ένας αγώνας που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί θα αγωνιστούμε απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα που παίζει στην έδρα της και χρειάζεται επίσης τη νίκη.

Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα παλέψουμε για τη νίκη που θα μας δώσει την δυνατότητα να περάσουμε στην επόμενη φάση. Χρειάζεται να δείξουμε μεγάλη προσοχή, γιατί η Γκαστέρα Φλέιμς διαθέτει μια δυνατή έδρα και επίσης είναι μια ομάδα με αξιόλογο σύνολο που παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ".

Ο Σέρτζιο Κερούς από την πλευρά του σημείωσε: "Θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που δεν έχει πολλά να χάσει. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο μας. Το μπάσκετ εξάλλου είναι ένα σπορ που ο καθένας μπορεί να κερδίσει. Οπότε εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε προσηλωμένοι στις αρχές μας και να παίξουμε σταθερά καλά επί 40 λεπτά".

Σημειώνεται ότι ο Αλεξανδρής δεν θα έχει στην διάθεση του για τον αυριανό αγώνα τον Χρήστο Ταπούτο καθώς ο αρχηγός του Άρη ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα που κληρονόμησε στην μεσημεριανή προπόνηση του Σαββάτου και έμεινε στην Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Τέλος προ ημερών η Ευρωλίγκα δια του ισχυρού της άνδρα Τζόρντι Μπερτομέου απέστειλε έγγραφο στην ΚΑΕ Άρης για τον λόγο ότι στον προ δύο εβδομάδων αγώνα με την τσέχικη Νίμπουργκ στο Αλεξάνδρειο δεν λειτουργούσαν όπως υποστήριξε τα Led (πινακίδες), αλλά υπήρχε μια μόνιμη παρουσίαση της ΟΠΑΠ ΑΕ. Κι αν υπήρξε σχετική απάντηση η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις φλερτάρει με χρηματικό πρόστιμο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ