ΠΑΟΚ

Το κρυφό χαρτί του Φλεβαράκη

Το κρυφό χαρτί του Φλεβαράκη
Τσιάκος

O ΠΑΟΚ συνεχίζει τις συζητήσεις με παίκτες ενώ ο Γιώργος Τσιάκος θα μείνει εκτός γηπέδων για 10-15 μέρες

Το γεγονός ότι ο Γιώργος Τσιάκος θα μείνει 10-15 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης μετά την δισκοκήλη που τον ταλαιπωρεί φαίνεται να μην αλλάζει τα πλάνα Φλεβαράκη ως προς τον παίκτη που όλα δείχνουν ότι έχει καταλήξει.
Στην διάρκεια της χθεσινής βραδιάς είχε ακουστεί το όνομα του Μάριο Στάζιτς. Του Κροάτη με αυστριακό διαβατήριο που στο παρελθόν έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Ολύμπια Λάρισας ώστε να έρθει για δοκιμή με το όλο θέμα όμως να "πάγωσε".

Παράλληλα ακούστηκε και το όνομα του Αμερικανού φόργουορντ με γερμανικό διαβατήριο στην κατοχή του Τζέισον Κλάιν (31, 1.99) που τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί στην Ισπανία με την Γκραν Κανάρια και την Τενερίφη.

Δισκοκήλη ο Τσιάκος

Σε ιατρικές εξετάσεις και πιο συγκεκριμένα σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε χθες το μεσημέρι ο Γιώργος Τσιάκος όπου και διαπιστώθηκε ότι έχει δισκοκήλη. Για το λόγο αυτό ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ έμεινε κλινήρης στο σπίτι του και δεν βρέθηκε στο PAOK Sports Arena για το παιχνίδι της ομάδας του με την ΑΕΛ.

Ο Τσιάκος θα ξεκινήσει από αύριο Δευτέρα (31/12) πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ενώ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 10-15 μέρες.

Ευχαριστώ στον κόσμο

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας για την θερμή συμπαράστασή τους στη δύσκολη προσπάθεια της ομάδας και τη μεγάλη βοήθεια που προσέφεραν για να έρθει η σπουδαία νίκη επί της ΑΕΛ.

"Η ομάδα έκλεισε με θετικό τρόπο το 2007, και με συμπαραστάτη τον κόσμο, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να συνεχίσουμε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια και το 2008, για να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει, ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Δώρα και ζεστό χαμόγελο

Το Ψυχολογικό Κέντρο Βορείου Ελλάδος, στο Φίλυρο, θα επισκεφτεί αύριο το μεσημέρι (31/12, 12:00) η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Την ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσουν μέλη της Διοίκησης, οι προπονητές και οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας και θα μοιράσουν δώρα, αλλά πάνω από όλα ένα ζεστό χαμόγελο σε όλα τα παιδιά.


















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ