ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μήνυμα και η προσθήκη

Το μήνυμα και η προσθήκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα για το άμεσο μέλλον του Παναθηναϊκού, μία μέρα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Η εικόνα που παρουσίαζε ο Παναθηναϊκός στα τελευταία παιχνίδια, σε συνδυασμό με τις απουσίες, έδειχναν πως κάπου θα γίνει το στραβοπάτημα. Ίσως να έγινε στο ματς το οποίο δεν έπρεπε αλλά από την άλλη, αν γινόταν στο Κρασνοντάρ μία εβδομάδα αργότερα, θα πέρναγε στα... ψιλά αφού σαφώς θα υπήρχαν περισσότερα ελαφρυντικά για τους “πράσινους”.

Όπως γίνεται αντιληπτό το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο στην ομάδα του “τριφυλλιού”, μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο είναι μια καλή ευκαιρία, ώστε άπαντες ν' αφυπνιστούν ενόψει της συνέχειας κυρίως του Top 16, όπου ακολουθούν δύσκολες αποστολές και πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο προς όλους στην ομάδα καθώς πρέπει να καταλάβουν πού βρίσκονται και η διοίκηση φρόντισε να το στείλει εγκαίρως, με ξεκάθαρο τρόπο έπειτα από την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του Top 16. Μάλιστα, το νόημα και από το πρόστιμο που επιβλήθηκε ήταν βαθύτερο σε σχέση με εκείνο που ακολούθησε την ήττα στην Πολωνία από τη Ζιέλονα Γκόρα. Άπαντες πρέπει ν' αναλάβουν τις ευθύνες τους όσο είναι νωρίς και τα δεδομένα μπορούν ν' αντιστραφούν. Υπάρχει χρόνος για να διορθωθούν τα όποια λάθη, αρκεί να γίνει τώρα και πάντα αναφερόμαστε στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στην Euroleague.

Η ανάγκη για λύση

Η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα αλλά πολύ περισσότερο η εικόνα που παρουσίασαν οι “πράσινοι” έφερε ξανά στην κουβέντα το θέμα της ενίσχυσης. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι συνεργάτες του, κρίνουν πως πρέπει ν' αποκτηθεί ένας παίκτης στον “1”, με δεδομένο πως για την ώρα τραβούν όλο το φορτίο ο Νικ Καλάθης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης οι οποίοι φυσιολογικά θα έχουν κακές βραδιές, όπως και ο Τζέιμς Φελντέιν που έμεινε στο παρκέ 37:58'' απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Με την επιστροφή του Νίκου Παππά στην ομάδα του “τριφυλλιού” θέλουν να προσθέσουν ενέργεια και λύσεις στην περιφέρεια τους, κάτι που ήταν ένα ζητούμενο και πριν από την έναρξη της φάσης των “16” αν και μέχρι τώρα δεν φαίνεται να είναι το μοναδικό πρόβλημα.

Όλα δείχνουν λοιπόν, πως αυτή την φορά η προσθήκη θα γίνει και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει εξέλιξη τις επόμενες ημέρες, με παίκτη που θα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ώστε να συμπληρώσει τους ήδη υπάρχοντες στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού και θα είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα, χωρίς να χρειαστεί να πιεστεί κατευθείαν ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Είναι δεδομένο βέβαια, πως όποιος και να αποκτηθεί θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον δεύτερο γύρο του Top 16.


Πέρα από το μεταγραφικό ζήτημα, ο Τζόρτζεβιτς σκέφτεται πλέον το επόμενο ματς με τον Άρη και γι' αυτό περίμενε τους παίκτες του σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, για να ξεκινήσει η προετοιμασία. Η αντίδραση είναι το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης όπου πρέπει να βγάλει ενέργεια από την αρχή μετά από αρκετά ματς και στη συνέχεια η προσοχή θα στραφεί στην αναμέτρηση με την Λοκομοτίβ. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα βρίσκεται στην αποστολή για Κρασνοντάρ και ο Παππάς που συνεχίζει την θεραπεία για τον τραυματισμό του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ