ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Το μήνυμα στήριξης του Θανάση Αντετοκούνμπο στην Εθνική: "Δεν έχει σημασία ποια ομάδα είσαι, πρώτα είσαι Έλληνας"

Το μήνυμα στήριξης του Θανάση Αντετοκούνμπο στην Εθνική: "Δεν έχει σημασία ποια ομάδα είσαι, πρώτα είσαι Έλληνας"
PRINTSCREEN

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έστειλε μήνυμα στήριξης στην Εθνική Ομάδα στη συνέντευξη Τύπου για το Stoiximan 22Oz Elite Basketball Tournament.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί με τη γαλανόλευκη λόγω τραυματισμού, ωστόσο στηρίζει την Εθνική Ομάδα με κάθε τρόπο.

Προ ολίγων ημερών είχε βρεθεί στο ΣΕΦ για να είναι στο πλευρό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και σήμερα (2/7) στη συνέντευξη Τύπου του Stoiximan 22Oz Elite Basketball Tournament, έστειλε μήνυμα στήριξης για την Εθνική εν όψει της μάχης στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο:

"Δεν έχει σημασία ποια ομάδα είσαι. Πρώτα είσαι Έλληνας. Ελάτε στο γήπεδο να πανηγυρίσουμε την πρόκριση. Να δούμε μία ατμόσφαιρα που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Και να περάσουμε πανηγυρικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που έχουμε τόσο καιρό να το κάνουμε.

Το χρειάζομαι εγώ σαν αθλητής, το χρειάζεται η ομάδα, το χρειάζεται ο προπονητής και πάνω από όλα το χρειάζεται η κοινωνία, ο κόσμος. Το έζησε αυτό με τις ελληνικές ομάδες που πήγαν στο Final Four. Είδατε Βερολίνο ελληνικό. Δεν χρειάζεται να σας το πω εγώ, το ξέρετε. Ήσασταν εκεί, πανηγυρίσατε.

Είναι τέσσερα ματς. Τέσσερα ματς για να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και όχι για το δικό μου όνειρο σαν παιδάκι να πω 'πέρασε η οικογένειά μου, περάσαμε εμείς στους Ολυμπιακούς Αγώνες', να το ξαναζήσει η γενιά μας και η επόμενη και να δώσουμε το καλό παράδειγμα, όχι μόνο σαν μπάσκετ.

Δεν έχει σημασία αν είσαι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης, οποιαδήποτε ομάδα. Πρώτα από όλα είσαι Έλληνας".

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ