ΕΟΚ

Το μήνυμα της Κέλλυς Γιαννάκη ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ

/  -   "  " (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Η Κέλλυ Γιαννάκη EUROKINISSI SPORTS

Η Κέλλυ Γιαννάκη έστειλε το δικό της μήνυμα ενόψει των εκλογών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Η Κέλλυ Γιαννάκη, κόρη του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη, έστειλε το δικό της μήνυμα ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ.

Η υποψήφια με τον συνδυασμό "Πρώτα το Μπάσκετ" του Παναγιώτη Φασούλα ανέδειξε πώς αγάπησε το μπάσκετ και ανέλυσε τον συλλογισμό της, μέσω δηλώσεων στο κανάλι της παράταξης.

Αναλυτικά όσα είπε η Κέλλυ Γιαννάκη:

"Είμαι υποψήφια για το διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΚ με τον συνδυασμό "Πρώτα το Μπάσκετ" και υποψήφιο πρόεδρο τον Παναγιώτη Φασούλα. Το όνομα Γιαννάκη δεν έλειπε ποτέ από τις μεγάλες μάχες και συνεπώς τις μεγάλες επιτυχίες. Είμαι ευλογημένη που έχω ζήσει αυτές τις μεγάλες στιγμές του ελληνικού μπάσκετ, που έχω δει από πρώτο χέρι το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής.

Όταν όλοι μας έλεγαν ότι δεν μπορούσαμε, εμείς απαντήσαμε μέσα στο παρκέ ότι μπορούμε. Το πάθος μου για τον αθλητισμό και το μπάσκετ γεννήθηκε το βράδυ της 14ης Ιουνίου, το βράδυ που η Ελλάδα ξαναγεννήθηκε και εγώ βαπτίστηκα στο κύπελλο του '87 με τα χέρια του Νίκου Γκάλη.

Δεν ήξερα τότε το πώς, το μόνο σίγουρο ήταν ότι αποφάσισα να προσφέρω στο μέλλον. Το υποσχέθηκα στον εαυτό μου. Έπειτα από την 20ετή επαγγελματική εμπειρία μου σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, ευελπιστώ να μπορέσω να πλαισιώσω αυτή την ολοκληρωμένη ομαδική πρόταση του συνδυασμού 'Πρώτα το Μπάσκετ'.

ο άθλημά μας έχει μεγάλη ανάγκη από ανθρώπους όπως ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Γιάννης Μπουρούσης. Πρωταθλητές, που ξέρουν ακριβώς τι προσπάθεια και τι θυσίες χρειάζεται για να κάνεις πρωταθλητισμό. Άνθρωποι που έχουν περάσει όλη την παραγωγική διαδικασία. Από αθλητές μικρού σωματείου και από τις εθνικές ομάδες.

Ήρθε η ώρα να περάσει το άθλημά μας στα χέρια ανθρώπων που πήγαν το μπάσκετ στην κορυφή. Στις 15 Σεπτεμβρίου κάνουμε την αρχή ψηφίζοντας 'Πρώτα το Μπάσκετ'".

TAGS ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ