ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Το μήνυμα του Έβανς μετά τον τραυματισμό του: "Οι δύσκολες στιγμές περνούν, οι δυνατοί άνθρωποι αντέχουν"

Ο Κίναν Έβανς
Ο Κίναν Έβανς EUROKINISSI SPORTS

Ο Κίναν Έβανς με το πρώτο του post στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τόνισε ότι έχει πεισμώσει περισσότερο πλέον και πως ελπίζει ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Κίναν Έβανς στο γόνατο (ρήξη επιγονατιδικού τένοντα) έκανε θόρυβο, με τον Αμερικανό γκαρντ να έχει ήδη υποβληθεί σε επέμβαση. Μία ημέρα μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε, ο γκαρντ της Ζάλγκιρις αναφέρθηκε σε όλα αυτά στο πρώτο του post στο Instagram, όπου απευθύνθηκε στους ακολούθους του.

Ο Έβανς ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του, παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολο για αυτόν να διαχειριστεί ότι είχε δεύτερο σοβαρό τραυματισμό μέσα σε δύο χρόνια (πέρυσι είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα), αλλά τόνισε ότι σκοπεύει να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός.

Αναλυτικά ο Έβανς έγραψε:

"Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το πως νιώθω αυτή τη στιγμή, είναι απλώς απογοητευτικό όταν ξέρω πόσο πίεζα τον εαυτό μου όλη τη σεζόν ώστε να επανέλθω στο ανώτερο επίπεδο. Όμως η ζωή δεν είναι δίκαιη και ποτέ δεν θα είναι. Ο Θεός δεν κάνει λάθη κι εγώ απλά πρέπει να μείνει ψύχραιμος και να τον εμπιστευθώ.

Στην πόλη του Κάουνας και στους φίλους της Ζάλγκιρις θέλω να πω ότι λυπάμαι ειλικρινά που δεν θα μπορέσω να βοηθήσω να φέρουμε το τρόπαιο του πρωταθλητή στο σπίτι μας αυτή τη σεζόν. Φυσικά και θα στηρίζω την ομάδα μας στους τελικούς.

Τέλος, όσοι με γνωρίζουν και ξέρουν τον χαρακτήρα μου καταλαβαίνουν ότι καταστάσεις σαν αυτές με ενθουσιάζουν να γίνω ακόμα καλύτερος και πιο δυνατός (και επίσης να τελειώσω μια σεζόν). Δεν μπορώ να απαντήσω προσωπικά σε όλους, αλλά λέω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχομαι. Ο θεός να σας ευλογεί. Οι δύσκολες στιγμές περνούν, οι δυνατοί άνθρωποι αντέχουν".

Δείτε το post του Έβανς:

Το post του Κίναν Έβανς
Το post του Κίναν Έβανς K3VANS12 OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT
TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ