ΑΡΗΣ

Το μήνυμα του Τζεβελέκη

Το μήνυμα του Τζεβελέκη
Τζεβελέκης

Ο Θανάσης Τζεβελέκης απέστειλε το μήνυμα τους προς τους παίκτες. "Κερδίστε και τα πέντε ματς" είπε

Ο κ. Τζεβελέκης μεταξύ άλλων κατέστησε σαφές ότι: "Δεν επιτρέπονται ήττες με αυτόν τον τρόπο, διότι έτσι απομακρύνεται ο κόσμος από το γήπεδο και καταστρέφεται το προφίλ της ομάδας που με τόσο κόπο και μεγάλες προσπάθειες κατάφεραν οι προηγούμενες διοικήσεις, αλλά και η τωρινή να "χτίσουν" οδηγώντας τον Άρη στην Ευρωλίγκα επί δύο συνεχόμενες χρονιές".

Στον επίλογο της σύντομης αλλά περιεκτικής ομιλίας του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας να κερδίσουν και στις πέντε εναπομείναντες αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Αυτό ώστε με αυτόν τον τρόπο να αποκατασταθεί η εικόνα της ομάδας, να σταματήσουν οι… μουρμούρες των διάφορων «καλοθελητών», αλλά και να φτάσουν στην επίτευξη του βασικού στόχου που είναι η εκ νέου έξοδος στην Ευρωλίγκα.

Ενωτικό κλίμα



Αυτό που απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να υπάρχει ενωτικό κλίμα και ανασυγκρότηση δυνάμεων. Κάτι τέτοιο είναι διατεθειμένοι να πορευτούν στις τάξεις του Άρη προς αυτήν την κατεύθυνση. Γι’ αυτό εξάλλου αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης σύσσωμη η ομάδα θα παρακολουθήσει τον αποψινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Σε χαλαρούς ρυθμούς ο Αγαδάκος


Ευχάριστα είναι τα νέα όσον αφορά τον Λάζαρο Αγαδάκο, ο οποίος σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης σε χαλαρούς ρυθμούς και από αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Η εξέλιξη αυτή όπως όλα δείχνουν ισοδυναμεί με το ότι θα βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του Γκόρντον Χέρμπερτ για το παιχνίδι της Κυριακής στην Κυψέλη με τον Πανελλήνιο.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ