MEDIA

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Η ΑΕΚ Betsson περιμένει τον Ολυμπιακό και ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό AKTOR - πού θα δείτε τα παιχνίδια

Ο Κώστας Παπανικολάου
Ο Κώστας Παπανικολάου EUROKINISSI - KLODIAN LATO

Τα playoffs της Stoiximan Basket League συνεχίζονται σήμερα (18/5) με τα Game 2 των σειρών της ΑΕΚ Betsson με τον Ολυμπιακό και του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός AKTOR ρίχνονται ξανά σήμερα (18/5) στην μάχη των playoffs της Stoiximan Basket League, στα τελευταία παιχνίδια τους εντός των συνόρων πριν από το ταξίδι στο Βερολίνο για την συμμετοχή τους στο Final Four της EuroLeague.

Πρώτος αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (κεκλεισμένων των θυρών) την ΑΕΚ Betsson (17:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24). Οι "ερυθρόλευκοι" προηγούνται με 1-0 στην σειρά και με νίκη προκρίνονται στα ημιτελικά. Η συμμετοχή του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος είναι αμφίβολη για τον Ολυμπιακό, αφού ο Αμερικανός δεν προπονήθηκε χθες (17/5) επειδή αισθάνθηκε στομαχικές διαταραχές. Η ΑΕΚ Betsson θα παραταχθεί χωρίς τον Όστιν Χόλινς.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει στην Πυλαία τον ΠΑΟΚ (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24). Οι "πράσινοι" δεν θα έχουν στην 12αδα τους Κώστα Σλούκα και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

TAGS MEDIA STOIXIMAN GBL ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ