EUROLEAGUE

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Πού θα δείτε τα ματς Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο και Παρί - Παναθηναϊκός AKTOR

Οι Κέντρικ Ναν και Τάιλερ Ντόρσεϊ
Οι Κέντρικ Ναν και Τάιλερ Ντόρσεϊ EUROKINISSI SPORTS

Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός ρίχνονται στην μάχη της EuroaLeague για την πρώτη διαβολοβδομάδα της σεζόν, κόντρα σε Παρί και Αρμάνι Μιλάνο αντίστοιχα, σε μία βραδιά με 8 παιχνίδια. Δύσκολο παιχνίδια για την ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Βόννη για το Basketball Champions League.

Οχτώ αγώνες περιλαμβάνει το αποψινό (15/10) πρόγραμμα της EuroLeague, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής, για την πρώτη διαβολοβδομάδα της φετινής σεζόν, με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό να είναι ανάμεσα στις ομάδες που θα ριχτούν στην μάχη.

Την αρχή - χρονικά - κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (21:15, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24), θέλοντας να ζευγαρώσει τις νίκες του στην διοργάνωση, μετά την επικράτησή του κόντρα στην Ζάλγκιρις την περασμένη εβδομάδα.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αντιμετωπίσει στην Γαλλία την Παρί (21:30, Novasports 5 και LIVE από το SPORT24), η οποία την περασμένη σεζόν κατέκτησε το EuroCup.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

Δύσκολη αποστολή για την ΑΕΚ Betsson

Η ΑΕΚ Betsson δίνει απόψε (15/10) τον δεύτερο αγώνα της στο πλαίσιο του Basketball Champions League, αντιμετωπίζοντας στην Γερμανία την Βόννη (21:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24).

Το έργο της "Ένωσης" είναι δύσκολο, με την ΑΕΚ Betsson να ξέρει όμως ότι αν πάρει το διπλό τότε θα βρεθεί σε θέση ισχύος για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

TAGS EUROLEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ PARIS BASKETBALL ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ