ΕΥΡΩΠΗ

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Στη μάχη της Ευρώπης Προμηθέας, Μαρούσι και ΠΑΟΚ, μεγάλα ματς στη EuroLeague

BASKET LEAGUE 2024-2025 /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Βραδιά γεμάτη ευρωπαϊκούς αγώνες είναι η αποψινή για τις ελληνικές ομάδες, με Προμηθέα, Μαρούσι και ΠΑΟΚ στο μπάσκετ Ανδρών και τους Ηρακλή και Παναθηναϊκό στο μπάσκετ Γυναικών να δίνουν μάχες, ενώ ανοίγει και η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Η σημερινή (9/10) ημέρα είναι γεμάτη μπάσκετ, αφού η Ελλάδα έχει πέντε διαφορετικούς εκπροσώπους να μάχονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σε άντρες και γυναίκες.

Αναλυτικά:

  • Για το FIBA Europe Cup, την αρχή κάνει το Μαρούσι, που υποδέχεται την Νόρκεπινγκ (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), ενώ ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στο Βέλγιο την Λίμπουργκ (21:30, LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA στο youtube).
  • Για το EuroCup Γυναικών, ο Ηρακλής υποδέχεται την Σκέκσζαρντ (20:00, LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA στο youtube), ενώ ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Ισπανία, στην έδρα της Τζάιρις (21:30, LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA στο youtube).

Ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της EuroLeague

Μία ημέρα νωρίτερα από ότι συνηθίζεται, ξεκινάει σήμερα (9/10) η 2η αγωνιστική της EuroLeague, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο παιχνίδια.

Στον πρώτο, χρονικά, αγώνα, η Μονακό υποδέχεται την Μακάμπι (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Στον δεύτερο αγώνα της βραδιάς, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Μπασκόνια (21:00, Novasports 5 και LIVE από το SPORT24).

TAGS ΕΥΡΩΠΗ EUROLEAGUE FIBA EUROPE CUP EUROCUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΡΟΥΣΙ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETBALL CH. LEAGUE MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ