STOIXIMAN GBL

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός στην Stoiximan Basket League και Game 3 στα playoffs της EuroLeague

Ο Λάνγκφορντ απέναντι στον Σαντ Ρος στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Ο Λάνγκφορντ απέναντι στον Σαντ Ρος EUROKINISSI

Με το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει και μοναδική εκκρεμότητα το ποιες ομάδες θα κατακτήσουν την 7η και την 8η θέση ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος της Stoiximan Basket League. Ώρα για Game 3 στα playoffs της EuroLeague.

Η αυλαία της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League πέφτει σήμερα (28/4) με την 22η αγωνιστική, με την πρώτη 6αδα και την μάχη της σωτηρίας (έχει υποβιβαστεί μαθηματικά το Μεσολόγγι) να έχει κλείσει και μοναδική εκκρεμότητα τις δύο τελευταίες θέσεις (7η και 8η) που οδηγούν στα playoffs.

Ο αγώνας ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ξεχωρίζει στο πρόγραμμα, σε μία αγωνιστική που όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 20:00 και θα μεταδοθούν σε παράλληλη μετάδοση από την ΕΡΤ 3 και ο καθένας ξεχωριστά στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, το ERTFIX.

Μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ όλα τα σενάρια για τα δύο τελευταία εισιτήρια που οδηγούν στα playoffs.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League (Τζάμπολ σε όλα τα παιχνίδια στις 20:00):

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Λαύριο - Λάρισα

Ηρακλής - Προμηθέας

Μεσολόγγι - ΠΑΟΚ

Ιωνικός BC - Κολοσσός

Περιστέρι - Άρης

Μπορείτε να παρακολουθήστε την εξέλιξη όλων των αγώνων της Stoiximan Basket League στο Matchcenter του SPORT 24.

EUROLEAGUE PLAYOFFS, ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ

Μία ημέρα μετά την νίκη με ανατροπή της Ρεάλ επί της Αναντολού Εφές, με την οποία οι Μαδριλένοι μείωσαν σε 2-1 την σειρά, τα playoffs της EuroLeague συνεχίζονται σήμερα (28/4) με τους άλλους τρεις αγώνες.

Στον πρώτο, χρονικά, αγώνα της ημέρας, η Ζενίτ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (20:00, Novasports 3 και LIVE από το SPORT 24) με την σειρά στο 1-1. Λίγο αργότερα, η Φενέρμπαχσε υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ(20:00, Novasports 2 και LIVE από το SPORT 24), με την ρωσική ομάδα να προηγείται με 2-0 στην σειρά, ενώ το πρόγραμμα κλείνει με τον αγώνα Μπάγερν - Αρμάνι Μιλάνο (20:00, Novasports 1 και LIVE από το SPORT 24), με την ιταλική ομάδα να προηγείται με 2-0 στην σειρά.

Μπορείτε να παρακολουθήστε την εξέλιξη όλων των αγώνων της EuroLeague στο Matchcenter του SPORT 24.

Διαβάστε ΕΔΩ το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ"

Ο αγώνας Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (15:00) ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Α1 Γυναικών στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου γύρου.

Σε περίπτωση που οι "πράσινες" νικήσουν, τότε θα εξασφαλίσουν την παρουσία τους στον τελικό του πρωταθλήματος (ο 1ος και ο 2ος της κανονικής περιόδου θα προκριθούν απευθείας στον τελικό λόγω πίεσης χρόνου εξαιτίας του κορονοϊού). Αν όμως νικήσει ο ΠΑΟΚ τότε θα έχει ελπίδες για κατάκτηση της 2ης θέσης και θα χρειαστεί ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική για να πάρει το 2ο εισιτήριο

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Χανιά - Ολυμπιακός (13:00)

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (15:00)

ΕΦΑΟ Ζωγράφου - ΠΑΣ Γιάννινα (15:00)

Photo Credits: Eurokiniss

TAGS STOIXIMAN GBL ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ