BASKETBALL CH. LEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Λαύριο και ΠΑΟΚ ρίχνονται στη μάχη του Basketball Champions League

Ο Κάρτερ παίρνει το πικ από τον Κακλαμανάκη
Ο Κάρτερ παίρνει το πικ από τον Κακλαμανάκη PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ και το Λαύριο ξεκινούν τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη και στο Basketball Champions League. Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Ιγκοκέα (5/10, 19:30, Cosmote Sport7 και LIVE από το SPORT24), την ώρα που το Λαύριο θα παλέψει με την βοήθεια του κόσμου του απέναντι στην γαλλική Ντιζόν (5/10, 19:30, Cosmote Sport4 και LIVE από το SPORT24).

Λίγες μέρες μετά από την μεταξύ τους κόντρα στην πρεμιέρα της Stoiximan Basket League, εκεί όπου το Λάυριο επικράτησε του ΠΑΟΚ με 89-73, οι δύο ομάδες ρίχνονται στην ευρωπαϊκή μάχη του Basketball Champions League. Συγκεκριμένα, οι Λαυριώτες θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας την πάντα επικίνδυνη γαλλική Ντιζόν (5/10, 19:30, Cosmote Sport4 και LIVE από το SPORT24) την ώρα που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Βοσνία εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ιγκοκέα (5/10, 19:30, Cosmote Sport7 και LIVE από το SPORT24) με κοινή ώρα έναρξης των δύο αγώνων στις 19:30.

Λυκογιάννης για τον ΠΑΟΚ και Σερέλης για το Λαύριο θέλουν να ξεκινήσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις με νίκη και να ξεκινήσουν δυνατά τη σεζόν μετά από τη μεταξύ τους μονομαχία στο πρωτάθλημα. Κάρτερ, Μουράτος και Σμιθ έρχονται από μεγάλη εμφάνιση στο "PAOK Sports Arena" και θέλουν να συνεχίσουν τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις και μπροστά στο κοινό τους. Από την άλλη Γκρίφιν και Λαβ θα πρέπει να βγουν μπροστά για τον ΠΑΟΚ σε μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

(19:30) Ιγκοκέα-ΠΑΟΚ (Cosmote Sport7 και LIVE από το SPORT24)

(19:30) Λαύριο-Ντιζόν (Cosmote Sport4 και LIVE από το SPORT24)

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΛΑΥΡΙΟ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ