Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ώρα στέψης στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η Σταμολάμπρου σε προσπάθεια για λέι-απ σε αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Η Σταμολάμπρου σε προσπάθεια για λέι-απ σε αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (15:00, ΕΡΤ SPORTS 1 και LIVE από το SPORT 24) στον 3ο τελικό της Α1 Γυναικών, με τον νικητή να κατακτά το πρωτάθλημα. Το Λαύριο περιμένει τον Προμηθέα στο Game 3 των ημιτελικών της Stoiximan Basket League.

Η μεγάλη ώρα, η ώρα της στέψης έφτασε στην Α1 Γυναικών. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον 3ο και τελευταίο τελικό (15:00, ΕΡΤ SPORTS 1 και LIVE από το SPORT 24), με το έπαθλο να είναι πιο μεγάλο από ποτέ: Το πρωτάθλημα.

Οι "αιώνιοι" μοιράστηκαν τις νίκες στους δύο πρώτους αγώνες, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 73-58 στην επανάληψη του πρώτου τελικού και τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει από το -18 και να επικρατεί με 76-73 στον δεύτερο τελικό. Πλέον όμως τα περιθώρια τελείωσαν και για τους δύο, αφού δεν υπάρχει χώρος για λάθη.

ΛΑΥΡΙΟ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ

Το Λαύριο υποδέχεται τον Προμηθέα (20:00, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24) στον τρίτο αγώνα της ημιτελικής σειράς της Stoiximan Basket League, θέλοντας να βγάλει αντίδραση.

Οι Πατρινοί βρίσκονται μπροστά με 2-0, αφού στον πρώτο αγώνα άλωσαν το Λαύριο (79-86) και στον δεύτερο νίκησαν έπειτα από ματς θρίλερ με 68-66. Αν ο Προμηθέας νικήσει σήμερα, τότε θα προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος για δεύτερο φορά στην ιστορία του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ