STOIXIMAN GBL

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Περιστέρι εναντίον Λάρισας στην επανάληψη του αγώνα της 8ης αγωνιστικής

Ο παίκτης του Περιστερίου, Γούνταρντ
Ο παίκτης του Περιστερίου, Γούνταρντ EUROKINISSI

Το Περιστέρι υποδέχεται την Λάρισα (17:00, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24) στην επανάληψη του αγώνα της 8ης αγωνιστικής. Ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική του 2ου γύρου της Α1 Γυναικών με τον αγώνα Χανιά - ΕΦΑΟΖ.

Περιστέρι και Λάρισα αναμένεται να κοντραριστούν σήμερα (25/4, 17:00 ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24), στην επανάληψη του αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League έπειτα από την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να δικαιώσει την ένσταση των Λαρισαίων και να ακυρώσει την προ τεσσάρων μηνών νίκη των "Πριγκίπων της Δυτικής Όχθης".

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που το μεν Περιστέρι θέλει την νίκη για να εξασφαλίσει την 6η θέση, η δε Λάρισα θέλει την νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για είσοδο στα playoffs ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΟΖ

Η 2η αγωνιστική του 2ου γύρου της Α1 Γυναικών ολοκληρώνεται σήμερα (25/4), με τον τελευταίο αγώνα του προγράμματος, με τα Χανιά να υποδέχονται τον ΕΦΑΟ Ζωγράφου (15:00), με τις Κρητικές να ξέρουν ότι με νίκη θα πιάσουν τον ΠΑΟΚ στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN GBL ΕΛΛΑΔΑ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ