STOIXIMAN GBL

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός, ντέρμπι παραμονής στο Λαύριο και clasico στην Ισπανία

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός, ντέρμπι παραμονής στο Λαύριο και clasico στην Ισπανία
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Το 2023 ξεκινά με δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις στη Basket League. Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα του Προμηθέα, ενώ το Λαύριο φιλοξενεί τον Ιωνικό σε ντέρμπι παραμονής.

Με δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις αρχίζει η δράση στο 2023 για τη Basket League. Στην πρώτη χρονικά, το Λαύριο φιλοξενεί τον Ιωνικό, σε μια μονομαχία με φόντο την εξασφάλιση της παραμονής.

Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μία νίκη σε εννέα αγώνες, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν δύο σε ίδιο αριθμό αγώνων. Όπερ και σημαίνει πως η ομάδα του Χρήστου Σερέλη καίγεται για το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να μη δει την απόσταση από τις ομάδες που κυνηγά να μεγαλώνει.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Προμηθέας Πάτρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Η αχαϊκή ομάδα ξέρει καλά πως μόνο με νίκη θα συνεχίσει να ελπίζει για την πρώτη επτάδα και την παρουσία στο Final Eight. Ο αγώνας είναι όμως ακόμη πιο κρίσιμος για το τριφύλλι.

Τρεις ημέρες μετά από την εντός έδρας συντριβή από τον Ολυμπιακό για την EuroLeague, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αντέξει -σε ψυχολογικό επίπεδο- κι άλλη ήττα, αφού ψάχνει εναγωνίως αφορμές για να ορθοποδήσει και να ξαναφτιάξει την ψυχολογία του.

Ντέρμπι σε Ιταλία και Ισπανία

Η Basket League δεν είναι η μοναδική ευρωπαϊκή λίγκα που έχει δράση τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου. Το αυτό ισχύει για τη Lega Basket της Ιταλίας και τη Liga Endesa της Ισπανίας. Η Βίρτους Μπολόνια υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο ντέρμπι κορυφής της Ιταλίας, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα, που βρίσκεται σε απόσταση βολής στη Liga Endesa.

Πριν απ όλα, η Φενέρμπαχτσε δοκιμάζεται εκτός έδρας από την Πετκίμ.

Ορεκτικό από το ΝΒΑ

Η βραδιά ολοκληρώνεται στις 22:00 με το παιχνίδι των Νιου Γιορκ Νικς απέναντι στους Φοίνιξ Σανς, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής ημέρας στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας:

TAGS STOIXIMAN GBL ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ