BASKETBALL CH. LEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Τα βλέμματα στο Στρασβούργο για την ελλιπή ΑΕΚ

Ο Λάνγκφορντ σκοράρει στο παιχνίδι με τη Στρασμπούρ
Ο Λάνγκφορντ σκοράρει στο παιχνίδι με τη Στρασμπούρ EUROKINISSI

Η ελλιπής ΑΕΚ θα παλέψει σήμερα Τρίτη, στο Στρασβούργο απέναντι στην Στρασμπούρ (21:30, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24), προκειμένου να κάνει το 3/3 στην φάση των 16 του Basketball Champions League.

Το μπασκετικό πρόγραμμα της Τρίτης (23/3) περιλαμβάνει την σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στην Στρασμπούρ (21:30, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24), για την φάση των 16 του Basketball Champions League.

Η Ένωση αναμένεται να παραταχθεί σε ακόμη ένα παιχνίδι ελλιπής, αλλά με καλή ψυχολογία, έπειτα από την μεγάλη νίκη κόντρα στον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ (100-97), για την Stoiximan Basket League.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θέλει να κάνει το 3/3 στην διοργάνωση σε μία δύσκολη εβδομάδα, η οποία περιλαμβάνει δύο ακόμη παιχνίδια, αυτό με την Νίζνι την Πέμπτη (25/3, 18:00) και με τον Άρη το Σάββατο (27/3, 17:00), για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Το απουσιολόγιο για ακόμη μία φορά γεμάτο, αφού εκτός παραμένουν οι Μορέιρα, Γόντικας, Σλότερ, ενώ αμφίβολη είναι και η παρουσία των Ζήση-Γιάνκοβιτς. Όσο για τους Μόουζες και Γκίκα οι οποίοι βρίσκονται κανονικά στην αποστολή, ο πρώτος δύσκολα θα αγωνιστεί απόψε, ενώ ο δεύτερος έχει περισσότερες πιθανότητες.

Δείτε ΕΔΩ το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας (23/3)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ