ΑΡΗΣ

Το νέο διοικητικό συμβούλιο και ο Μπλατ

Το νέο διοικητικό συμβούλιο και ο Μπλατ
μπλατ

Μέσα στις επόμενες δύο–τρεις μέρες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ποιοι θα αποτελούν το νέο ΔΣ

Την ίδια ώρα που το όνομα του Ντέιβιντ Μπλατ φιγουράρει στην πρώτη θέση της λίστας της διοίκησης της Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Η απώλεια του πρωταθλήματος για την «ομάδα του λαού» από την Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν του πρώην παίκτη και τεχνικού της Όντετ Κάτας ήταν επόμενο να φέρνει τον Πίνι Γκέρσον κοντά στην πόρτα της εξόδου με όλα να δείχνουν πως η λύση της συνεργασίας του είναι θέμα ημερών.

Το γεγονός ότι ισραηλινά και λιθουανικά ΜΜΕ φέρνουν τον Μπλατ ως Νο1 υποψήφιο προπονητή για την Μακάμπι Τελ Αβίβ μόνο τυχαίο δεν είναι παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με τον Άρη αλλά όπως έχει διαφανεί τις τελευταίες μέρες μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του.

Εξάλλου το γεγονός ότι ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός του Άρη προτίμησε να ταξιδέψει από την Μόσχα, όπου είχε βρεθεί για υποθέσεις του με την ρωσική ομοσπονδία στο Τελ Αβίβ και το Ισραήλ, μόνο τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρείται πλέον και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε καθημερινή ανοιχτή γραμμή με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη.

Μπορεί μάλιστα να είχε φημολογηθεί ότι είναι διατεθειμένος να μείνει ακόμη και με λιγότερα χρήματα από αυτά που αναφέρει η συμφωνία του με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για την νέα αγωνιστική περίοδο, των 300.000 ευρώ, αλλά μία ενδεχόμενη πρόταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ όπου έχει ξαναδουλέψει στο πρόσφατο παρελθόν με επιτυχία θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα αλλάξει τα δεδομένα.

Από εκεί και πέρα και αν το θέμα της παραμονής του Μπλατ στην άκρη του πάγκου του Άρη παραμένει πάντα ένα θέμα το φλέγον δεν θα μπορούσε να παραμένει όλες αυτές τις ημέρες το τι μέλλει γενέσθαι με το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Στα θετικά είναι ότι ξεκαθάρισε πως ο Γιάννης Δαμιανίδης θα παραμείνει στην θέση του προέδρου της ΚΑΕ μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρώην πρόεδρο αυτής, Θανάση Τζεβελέκη, και πλέον απομένει η πραγματοποίηση της νέας και τελευταίας σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ που θα γίνει μεθαύριο Τρίτη ή το αργότερο μία μέρα μετά (σ.σ. την Τετάρτη).










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ