EUROLEAGUE

Το νέο πείραμα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς: Αυτή είναι η Παρτίζαν της σεζόν 2024/25

Το νέο πείραμα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς: Αυτή είναι η Παρτίζαν της σεζόν 2024/25
EMILIJA JOVANOVIC / PARTIZAN MOZZART BET / ABA LEAGUE

Η πόρτα άνοιξε, η Παρτίζαν αποχαιρέτησε την περσινή της ομάδα και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έφτιαξε ένα εντελώς νέο ρόστερ με στόχο η ομάδα του Βελιγραδίου να μπει στα playoffs της EuroLeague.

Η σεζόν 2023/24 δεν ήταν καλή για την Παρτίζαν. Ούτε στη EuroLeague (11η στην κανονική περίοδο και εκτός Play-In), σερί ήττες και χαμένοι τίτλοι από τον Ερυθρό Αστέρα, γκρίνια και πίεση προς τους παράγοντες της ομάδας του Βελιγραδίου. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έμεινε με νέο συμβόλαιο και στη διάρκεια του καλοκαιριού έχτισε ένα εντελώς νέο και διαφορετικό σε σχέση με το περσινό ρόστερ.

Τζέιλεν Σμιθ, Αλέκσα Αβράμοβιτς, Όγκνιεν Γιάραμαζ, Τζέιμς Νάναλι, Ντανίλο Άντζουσιτς, Πι Τζέι Ντόζιερ, Κέβιν Πάντερ, Ματέους Πονίτκα, Ζακ ΛεΝτέι, Άλεν Σμάιλαγκιτς, Φρανκ Καμίνσκι αποχαιρέτησαν και φαίνεται πως το ίδιο θα συμβεί και με τον Μπρούνο Καμπόκλο για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από την Ευρώπη αλλά και από το NBA.

Ο Ομπράντοβιτς θα έχει στη θέση 1 τους Κάρλικ Τζόουνς, Φρανκ Ντιλικινά, Άριεν Λάκιτς, στη θέση 2 τον Ίφι Λούνμπεργκ που μπορεί να βοηθήσει και ως άσος, τον Ντουέιν Ουάσινγκτον και τον Βάνια Μαρίνκοβιτς, στη θέση 3 τον Στέρλινγκ Μπράουν, τον Άιζακ Μπόνγκα και τον Μάριο Νάκιτς, στη θέση 4 τον Αϊζέια Μάικ και τον Αλεκσέι Ποκουσέβσκι και στη θέση 5 τον Μπράντον Ντέιβις, τον Ταϊρίκ Τζόουνς και τον Μπάλσα Κοπρίβιτσα.

Στόχος της Παρτίζαν εξυπακούεται πως είναι η είσοδος στα playoffs της EuroLeague, ωστόσο με δεδομένο ότι Παναθηναϊκός, Ρεάλ Μαδρίτης, Ολυμπιακός, Φενέρμπαχτσε, Μονακό, Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα είναι τα φαβορί για την εξάδα που οδηγεί απευθείας στην postseason, ένας πιο ρεαλιστικός στόχος είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στις θέσεις 7-10 για μία θέση στο Play-In Tournament.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ