ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΕΦ

Το "No Tomorrow Game" της Εθνικής Ομάδας και η μεγάλη πρόκληση απέναντι στη Σλοβενία

Το "No Tomorrow Game" της Εθνικής Ομάδας και η μεγάλη πρόκληση απέναντι στη Σλοβενία

Η "επίσημη αγαπημένη" δίνει τη μεγαλύτερη μάχη, μέχρι την επόμενη, κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης του 2017 και ο Βασίλης Σκουντής , παρέα με τον χρυσό χορηγό του Προολυμπιακού τουρνουά, ΔΕΗ , μας μιλάει για τη σημερινή αναμέτρηση που περιμένει όλη η Ελλάδα στο ΣΕΦ.

Σήμερα η Εθνική Ομάδα στις 17:30 υποδέχεται τη Σλοβενία, τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2017. Στο ΣΕΦ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιστρέφει στην δράση μετά την απουσία του στον αγώνα με την Αίγυπτο και θα βρεθεί απέναντι στο μέγα σταρ και φιναλίστ του NBA Λούκα Ντόνσιτς.

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, Βασίλης Σπανούλης επιμένει πως αυτός δεν είναι ένας αγώνας τένις με δυο αντιπάλους, αλλά μια μπασκετική αναμέτρηση. Η "επίσημη αγαπημένη" θα στηριχθεί στους αμυντικούς μηχανισμούς της με βάση την ανάλυση του Βασίλη Σκουντή για να έχει τη δυνατότητα να περιορίσει ή και να εξολοθρεύσει τη δράση των αντιπάλων της.

Δείτε όλο το video και μετράμε αντίστροφα για το τζάμπολ στο ΣΕΦ παρέα με τον χρυσό χορηγό του Προολυμπιακού τουρνουά, ΔΕΗ και εννοείται όλοι φωνάζουμε: "ΑΤΟΥΤΑΛΕΡ"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΕΦ BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ