NBA

Το ΝΒΑ έριξε "καμπάνες": Ένας αγώνας σε τρεις παίκτες και πρόστιμα για τη σύρραξη στο Ράπτορς - Λέικερς

Ένταση σε αγώνα Λέικερς - Ράπτορς
Ένταση σε αγώνα Λέικερς - Ράπτορς PRINTSCREEN

Τις τιμωρίες για το επεισόδιο στο Ράπτορς - Λέικερς ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (8/4) το ΝΒΑ. Από έναν αγώνα θα χάσουν οι ΒανΒλίτ, Μπέμπρι, Χόρτον-Τάκερ, πρόστιμα για τους Ανουνόμπι - Χάρελ (VIDEO).

Μία ημέρα μετά από το επεισόδιο των Όου Τζι Ανουνόμπι - Ντένις Σρούντερ και τη σύρραξη που ακολούθησε, το ΝΒΑ έριξε τις "καμπάνες" στους πρωταγωνιστές του επεισοδίου στην αναμέτρηση Ράπτορς - Λέικερς.

Ο Φρεντ ΒανΒλίτ κι ο ΝτιΆντρε Μπέμπρι θα χάσουν έναν αγώνα επειδή έφυγαν από τον πάγκο των Ράπτορς, το ίδιο θα συμβεί και με τον Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ που έφυγε από τον πάγκο των Λέικερς. Ο Ανουνόμπι θα πληρώσει 30.000 δολάρια για την αντιαθλητική του κίνηση απέναντι στον Σρούντερ, ενώ ο Μοντρέζλ Χάρελ θα πληρώσει 20.000 δολάρια για την επιθετική του συμπεριφορά στη διάρκεια του επεισοδίου απέναντι στον Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ.

Ο ΒανΒλίτ θα χάσει 146.552 δολάρια, ο Μπέμπρι 11.980 και ο Χόρτον-Τάκερ 10.469. Αυτές είναι οι αποδοχές τους ανά αγώνα, σύμφωνα με τα συμβόλαια που έχουν στους Ράπτορς οι δύο πρώτοι και στους Λέικερς ο τρίτος.

Το περιστατικό συνέβη 2:24 πριν από το τέλος της πρώτης περιόδου:

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ