ΑΡΗΣ

Το όνειρο και η ευχή του Μάσεϊ

Το όνειρο και η ευχή του Μάσεϊ
Χατζηβρέττας

Ο Τζερεμάια Μάσεϊ με δηλώσεις του επανέλαβε πως θα ήθελε να επιστρέψει στον Άρη και τη Θεσσαλονίκη

Θολό εξακολουθεί να είναι το τοπίο όσον αφορά την παρουσία του Ντέιβιντ Μπλατ στην άκρη του πάγκου της ομάδας ενώ ως μόνο σίγουρο θα πρέπει να λογίζεται πως θα υπάρξουνε ουκ ολίγες αλλαγές στο ρόστερ.
Ένας παίκτης πάντως που εδώ και πάνω από έναν χρόνο βρίσκεται στο προσκήνιο σε νέες δηλώσεις του εξωτερίκευσε το όνειρό του να φορέσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του την φανέλα του Άρη κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα στην προσεχή αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος για τον Τζερεμάια Μάσεϊ που σε δηλώσεις του στα ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ από το Ντιτρόιτ όπου βρίσκεται μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την ισπανική Ομπραντόιρο δεν έκρυψε και την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Ντέιβιντ Μπλατ.

" Μου έλειψε πολύ ο Άρης. Μου έλειψαν οι άνθρωποι της ομάδας, ο κόσμος, η Θεσσαλονίκη, τα πάντα. Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να επιστρέψω και το έχω δηλώσει ξανά, πως όνειρό μου είναι να ξαναφορέσω τη φανέλα του Άρη", δήλωσε ο Μάσεϊ στα ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ που δεν έκρυψε για το φλερτ που είχε υπάρξει στο δεύτερο μισό της φετινής χρονιάς.

"Πράγματι, συζήτησα με τον κόουτς Μπλατ και ήμουν έτοιμος να έρθω, αλλά δεν με άφησε ελεύθερο η Ομπραντόιρο. Κρίμα, γιατί είχα μεγάλη όρεξη για μπάσκετ και είχα καταλάβει μέσα από τις συζητήσεις μου με τον κ. Μπλατ, ότι είναι εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής. Μακάρι να συνεχίσει στον Άρη και γιατί όχι, να έρθω του χρόνου για να διορθώσουμε τη φετινή άσχημη χρονιά της ομάδας".


Κι αν στο αγωνιστικό κομμάτι συνεχίζονται στο Αλεξάνδρειο οι προπονήσεις των Γάιου Σκορδίλη, Λίνου Χρυσικόπουλου, Χρήστου Παπανικολάου και Σπύρου Μούρτου υπό τις οδηγίες του Στέφανου Δέδα και του γυμναστή Γιώργου Ζωγράφου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνάντηση των μετόχων της προσεχής Πέμπτης (20/05).

Σε μία συνάντηση όπου 17 μέρες μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας φαντάζει κάτι παραπάνω από αναγκαίο να ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο ώστε να προχωρήσει επί χάρτου και επί του πρακτέου ο σχεδιασμός της ομάδας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Βαρόμετρο και το αν τελικά ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, ανακοινώσει ενώπιον όλων την επιθυμία του να κατέβει στις προσεχείς εκλογές του ΕΣΑΚΕ αλλά και το αν θα θελήσει παραμένοντας ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ να βρεθεί στην θέση του διευθύνοντος συμβούλου της.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι την στιγμή αυτή δεν μπορεί να γίνει η παραμικρή συζήτηση για το μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μέσα σε όλα ωστόσο ήρθε να προστεθεί και επίσημα πλέον ο πονοκέφαλος της αγωγής από πλευράς των εκπροσώπων του Κώστα Παπανικολάου για το ποσό των 145.000 ευρώ που όπως υποστηρίζουν έχουν λαμβάνειν και δεν έχουν εισπράξε8ι από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ