ΑΡΗΣ

Το παλεύει με Αντεγκμπόγιε

Το παλεύει με Αντεγκμπόγιε

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις μεταξύ της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης και του Όγκο Αντεγκμπόγιε για την επέκταση της συνεργασίας τους ως το τέλος της χρονιάς.

Οι συζητήσεις μεταξύ της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης και του Όγκο Αντεγκμπόγιε για την επέκταση της συνεργασίας τους ως το τέλος της χρονιάς βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησαν, η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης κατέθεσε την πρότασή της και περιμένει την απάντηση του διεθνή Βρετανού πλέι μέικερ.

Οι εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες δεδομένου ότι το μηνιαίο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Αντεγκμπόγιε με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης ολοκληρώνεται την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξελίξεις και μάλιστα οριστικές αναμένεται να υπάρξουνε ακόμη και μέσα στο επόμενο 48ωρο. Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης δεν έχει μείνει στην αρχική της προσφορά δείχνοντας πως επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Αντεγκμπόγιε όμως τις τελευταίες μέρες και μετά από τις τέσσερις εμφανίσεις που έκανε με τον Άρη στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον δύο ισπανικών ομάδων. Η μία εξ αυτών ήταν η νεοφώτιστη στην ACB Ανδόρα που βρίσκεται σε αναζήτηση πλέι μέικερ αλλά η πρόταση για συμβόλαιο 1+2 μηνών δεν τον βρήκε σύμφωνο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με μία προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα. Απών ήταν για τρίτη συνεχόμενη μέρα ο Νίκος Γκίκας, ο οποίος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατό του.

Η συμμετοχή του 25χρονου γκαρντ στην αναμέτρηση της Αμαλιάδας καθίσταται αμφίβολη και δεν αποκλείεται να μείνει ακόμη και εκτός αποστολής.

Σήμερα εξάλλου πριν από την προπόνηση του Άρη έγινε η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας, ενώ η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί αύριο με διπλή προπόνηση, στο ''Nick Galis Hall''.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ