ΑΡΗΣ

Το παράπονο του Μπερτομέου

Το παράπονο του Μπερτομέου

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκα, Τζόρντι Μπερτομέου, θα ήθελε να είχε στην χθεσινή (07/07) κλήρωση για τα προκριματικά της Ευρωλίγκα εκτός του ΠΑΟΚ και τον Άρη.

Να είχε δηλαδή ελληνικό χρώμα κάθε ένα από τα δύο Final Eight ή ακόμη και μεγαλύτερο το ένα από τα δύο στην περίπτωση που υπήρχε κοινή τους παρουσία.

Κάτι που κανείς δεν θα μπορούσε να αποκλείσει από το αποτέλεσμα της χθεσινής κλήρωσης που βρήκε στο ένα από τα δύο Final Eight, αυτό όπου συμμετέχει και ο ΠΑΟΚ τις Βιλερμπάν και Γκραβελίν και μάλιστα αντιμέτωπες στα προημιτελικά.

Ο Μπερτομέου όχι απλώς θα ήθελε να έχει λοιπόν τον Άρη στην νέα αγωνιστική περίοδο στα προκριματικά της Ευρωλίγκα και όχι απλώς απευθείας στους ομίλους του Eurocup αλλά το έδειξε και στην πράξη.

Με την πρόταση – πρόσκληση που είχε θέσει στην ΚΑΕ Άρης για συμμετοχή της εισπράττοντας όμως αρνητική απάντηση κάτι που όπως παραδέχθηκε μετά το τέλος της χθεσινής κλήρωσης στην Βαρκελώνη στο Sport24.gr όχι απλώς το μετάνιωσε δεν τον απογοήτευσε.

" Είναι αλήθεια ότι είχαμε προτείνει στον Άρη να πάρει μία από τις ελεύθερες wild card για τα προκριματικά της Ευρωλίγκα γιατί θέλαμε να τον έχουμε μαζί μας στην συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης στην νέα αγωνιστική περίοδο εκτός από την σίγουρη παρουσία του στους ομίλους του Eurocup".

Ο Μπερτομέου δεν έμεινε εκεί και εξήγησε πως το θέλω του όσον αφορά την παρουσία του Άρη στην νέα αγωνιστική περίοδο είχε να κάνει: " Γιατί τον θεωρούμε ως μία ομάδα που έχει τα χαρακτηριστικά που επιθυμούμε.

Η απάντηση όμως που λάβαμε ήταν αρνητική κάτι που δεν κρύβω ότι μας ξάφνιασε αλλά και ταυτόχρονα μας απογοήτευσε γιατί όπως είπα θα θέλαμε να έχουμε τον Άρη μαζί μας στην νέα Ευρωλίγκα. Ωστόσο δεν μπορούσαμε παρά να σεβαστούμε την απόφαση που πήραμε και την απάντηση που μας δώσανε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ