NBA

Το παρασκήνιο με τον Βλάτκο Τσάντσαρ: Στο ΣΕΦ ο GM των Νάγκετς, ο Σλοβένος κοιτάζει και προς τη EuroLeague

Ο Βλάτκο Τσάντσαρ
Ο Βλάτκο Τσάντσαρ AP

Στην Ελλάδα για να δει από κοντά τον Βλάτκο Τσάντσαρ (free agent) βρέθηκε ο GM των Ντένβερ Νάγκετς, Κάλβιν Μπουθ.

Στα 27 του, ο Βλάτκο Τσάντσαρ είναι μία πραγματικά ελκυστική περίπτωση free agent στο/από το NBA. Ο Σλοβένος που μπορεί να παίξει και στο τρία και στο τέσσερα (2μ.03) είδε τους Νάγκετς να μην ενεργοποιούν τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους, με αποτέλεσμα να ψάχνει το επόμενο deal είτε στις ΗΠΑ, είτε στην Ευρώπη.

"Το όνειρό μου, απ' όταν ήμουν παιδί, ήταν να αγωνιστώ στη EuroLeague. Δεν με νοιάζει η ομάδα. Εννοείται πως με ενδιαφέρει η προοπτική της EuroLeague. Δεν ξέρω κάτι για τον Παναθηναϊκό ωστόσο, υπάρχουν πάντα φήμες, αλλά εγώ προσωπικά δεν είχα ακούσει κάτι σχετικό. Προς το παρόν θα ήθελα να καθιερωθώ στο NBA και να έχω μία αληθινή ευκαιρία εκεί" είπε ο Τσάντσαρ σε συνέντευξή του στο basketnews.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, η παραμονή του Σλοβένου στις ΗΠΑ φαίνεται αμφίβολη. Το απόγευμα της Πέμπτης (5/7) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας βρέθηκε μεταξύ άλλων ο GM των Νάγκετς, προφανώς για να δει τον Τσάντσαρ να αγωνίζεται μετά από έναν χρόνο.

Ο 27χρονος φόργουορντ είχε διαλύσει το γόνατό του πέρυσι το καλοκαίρι στο φιλικό Ελλάδα - Σλοβενία στο ΟΑΚΑ, έχασε όλη τη σεζόν, οπότε ο Κάλβιν Μπουθ ήθελε να τον αξιολογήσει στην αναμέτρηση με την Νέα Ζηλανδία (0/3 δίποντα, 0/4τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 1 λάθος, 1 φάουλ σε 16:59).

Ωστόσο, η είδηση της παρουσίας του στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Πειραιά προκάλεσε αρνητικά σχόλια στους φίλους των Νάγκετς, που εξηγούσαν ότι θα ήταν καλύτερο ο Μπουθ να βρίσκεται στο Ντένβερ και να δουλεύει από εκεί τις πρώτες ημέρες της Free Agency μετά από μία σεζόν στην οποία οι πρωταθλητές του 2023 είχαν μεγάλα σκαμπανεβάσματα.

TAGS NBA ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ